עונג שבת

מושט מבושל עם ירקות: טעים במיוחד לכבוד שבת

תבשיל דג מעולה למי שאוהב מושט פיקנטי ומתובל. בסיר אחד אתם מקבלים תערובת משובחת לכבוד שבת קודש (אוכל ומתכונים).

6
| ורד כהן |

בטוב טעם

קציצות טונה פיקנטיות לארוחת צהריים

אין כמו קציצות טונה לארוחת צהריים. גם טעים, גם קריספי והעיקר- תוכלו לאכול אחריהם חלבי (אוכל ומתכונים)

3
| כיכר אוכל |

סטארקיסט מגישה:

סופגניות טונה מפנקות לערבי לביבות

לילות החנוכה מלאים באור, שמחה ומשפחה. זוהי בדיוק ההזדמנות המתאימה לפנק את בני הבית בגיוון מענין מסופגניות הריבה המסורתיות ולצד ההנאה הקולינרית, להכניס גם ערך תזונתי עשיר למנת השמן החגיגית (אוכל ומתכונים).

כיכר בשיתוף סטארקיסט | מקודם

לרגל תשעת הימים

דג מושט ברוטב פסטו - לשמחות ולסתם שגרה

בתשעת הימים הדג הופך למרכיב מרכזי בארוחת הצהריים. קבלו מתכון למושט פיקנטי במראה יוקרתי בתוספת הוראות הכנה.

2
| אוראל בראל |

מה נאכל היום?

עסיסי בקטע אחר: פילה סלמון מושחר

סלמון המצופה בתערובת תבלינים מנצחת של פפריקה, צ'ילי, פלפל, טימין, בזיליקום ואורגנו ונצרב במחבת עד למצב שהוא ממש שחור. כן, זה טעים בטירוף בדיוק כמו שנשמע (מתכונים, אוכל)

6
| כיכר אוכל |

לרגל תשעת הימים

עם סטארקיסט המנה טעימה יותר

הטונה של סטארקיסט, אותה תוכלו לאכול במגוון רחב של אפשרויות ומתכונים, תשדרג לכם כל ארוחה. זו לא עוד ארוחה, זה סטארקיסט שיצא מהקופסה (אוכל)

כיכר בשיתוף סטארקיסט | מקודם

לכבוד שבת

לא צריך מנה עיקרית: סלמון צרוב עם בטטות מתובלות

לא צריך הרבה כדי להפוך צמד מרכיבים פשוטים - בטטה ופילה סלמון - למנת שבת מזינה ועמוסה בטעם. פשוט צולים את נתחי הבטטה והסלמון עם כוסברה מרוסקת וצ'ילי פרוס ומגישים עם טפטוף של ויניגרט הדרים מעל (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל |

שבועות - התחלנו

סביצ'ה חגיגי לשבועות (או צהריים מפנקת)

אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת סביצ׳ה טונה אדומה חגיגי עם אבוקדו, צ׳ילי וצנון שמגישים על ברוסקטות פריכות. מנה צבעונית, מרעננת, עשירה וכל כך טעימה שמתאימה לשולחן החג או כצהריים מושלמת בשרב הזה (מתכונים לשבועות, אוכל)

3
| אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

מה נאכל היום?

מפנקות ב-35 דקות: קערות סלמון ואורז

פילה סלמון בתנור? היינו שם, עשינו את זה. קערות סלמון, לעומת זאת, הן בדיוק סוג הארוחה שאנו רוצים לצלול אליה. אולי בגלל הגמישות שלהן / כי הן בריאות ומשביעות. (או אולי מכיוון שהכל טעים יותר בקערה.) לא משנה מהי הסיבה, אנחנו מכינים את המתכון הזה לקערות סלמון בסויה וג'ינג'ר עם אורז בחלב קוקוס, שוב ושוב (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל |

מה נאכל היום?

מבחוץ פריכות, מבפנים נימוחות: קציצות סלמון אפויות

קציצות הסלמון הללו דלות בפחמימות, מתובלות כמו שצריך בבצל, שום ופטרוזיליה והולכות נפלא עם מטבל יוגורט יווני (לנוהגים היתר). ולמרות שהן הרבה יותר קלות, מהירות ובריאות באפייה בתנור, תוכלו גם לטגן אותן במחבת (מתכונים, אוכל)

2
| כיכר אוכל |

שבועות - התחלנו

סיגר אפוי במילוי דגים עסיסי והמון טחינה בצד

אוראל בראל עם המנה הכי כיפית שתגישו בשבועות: סיגר פילו פריך שעוטף מילוי דגים מושלם מבית 'וול דאן' והמון טחינה בצד. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים לשבועות, אוכל)

5
| אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

מה נאכל היום?

ברבע שעה בלבד: דג מצופה פירורים ועשבי תיבול

בישול דגים בבית לא חייב להיות אתגר השמור לאירועים מיוחדים. עם כמה טריקים בשרוול, זו יכולה להיות דרך מהירה ונטולת תקלות להכנת ארוחת צהריים או ערב יומיומית. קחו את המתכון הזה כדוגמא. הוא מרשים בטעם ובמראה, אבל דורש מעט מאוד מאמץ. ושימו לב כמה הוא גמיש: ניתן להשתמש גם בעשבי תיבול שידעו ימים יפים יותר ולהמיר את פירורי הלחם בקרקרים או חטיף צ'יפס. בונוס: תוכלו לאחסן שקית של תערובת עם פירורים ועשבי תיבול במקפיא ופשוט לשלוף בזריזות בעת הצורך (מתכונים, אוכל)

4
| כיכר אוכל |

מיוחד לשבועות

שיפודי סלמון וכרישה לצד בטטות מדורה

מנת פתיחה חגיגית של קוביות דג בשרניות, עטופות במרינדה מתקתקה שמגישים לצד בטטות נימוחות מבפנים וקראנצ'יות מבחוץ. בזכות טכנולוגיית פיזור האוויר של סיר הטיגון המיוחד של 'אלקטרולוקס', הבישול דורש מעט מאוד שמן והתוצאה עדיין עסיסית וטעימה (מתכונים לשבועות, אוכל)

6
| הדסה בן מוחא בשיתוף אלקטרולוקס | עריכה: חיה כהן | מקודם

לכבוד שבת

פילה אמנון בסגנון מרוקאי אותנטי

דגים חריפים מככבים במטבח שלי כבר שנים רבות, אך בכל פעם אני מוסיפה שדרוגים לאופן ההכנה שלהם; מזה תקופה מתחילה את הבישול עם חימום הסיר בלבד ורק אחר כך עוברת להוספת החומרים וכבר לא משתמשת ברסק עגבניות, אלא בעגבניות קצוצות - וכך לאט לאט בונה את המנה. יש לציין שהבישול במתכון זה הוא יחסית קצר וכמות המים ממש מועטה. אל תתפתו להוסיף. וחשוב לציין, השימוש בפילה אמנון הוא המועדף עלי, לאחר ניסיונות רבים. מומלץ! (מתכונים, אוכל)

חיה דר |

מה אוכלים בתשעת הימים?

סלמון צרוב ברוטב ויניגרט הדרים וג'ינג'ר

לא להיבהל מהשם המפוצץ! מדובר באחת המנות הקלילות והטעימות שתכינו השבוע - מהמטבח של אלימלך לוין. פילה סלמון על העצם שנצרב קלות ברוטב חמצמץ נפלא ועובר לתנור לאפייה קצרה (מתכונים, אוכל)

אלימלך לוין | עריכה: חיה כהן |

מה אוכלים בתשעת הימים?

קציצות דגים עסיסיות ברוטב פלפלים פיקנטי

בפיתה, עם אורז, תפוחי אדמה בתנור או צ'יפס, סלט ירקות וטונות של טחינה -יש כל כך הרבה דרכים טעימות להגיש אותן! מתכון לקציצות דגים ברוטב פלפלים פיקנטי עם ריח משגע (מתכונים, אוכל)

אלימלך לוין | עריכה: חיה כהן |

מה אוכלים בתשעת הימים?

שווארמה דגים בטורטיה עם טחינה עמבה

גרסה קלילה ומרעננת לשווארמה עם פילה דג לבן איכותי של 'וול דאן' קצוץ ומתובל היטב, מגולגל בטורטיה ומוגש עם טחינה עמבה מעולה. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

4
| אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

מה אוכלים בתשעת הימים?

מושט בציפוי זעתר פריך לצד סלט נקטרינות

אלימלך לוין עם מתכון לפילה טרי של מושט עטוף בתערובת של פנקו וזעתר פריכה וטעימה ולצידו סלט מיוחד של נקטרינות, צ'ילי ועשבי תיבול (מתכונים לתשעת הימים, אוכל)

אלימלך לוין | עריכה: חיה כהן |

מיוחד לשבועות

סלמון בטריאקי עם פסטה וירקות מוקפצים

מה תגישו בסעודת חג השבועות בבוקר? אוראל בראל עם המנה המושלמת: קוביות סלמון איכותי של 'וול דאן' עטופות בטריאקי ושומשום שמוגשות על פסטה וירקות מוקפצים בסגנון אסייתי (מתכונים לשבועות, אוכל)

4
| אוראל בראל | מקודם

מיוחד לשבועות

מהיר וחגיגי: לברק ממולא בעשבי תיבול

שף אלימלך לוין מגיש לברק שלם במילוי של עשבי תיבול, לימון ויין לבן - מנת דג חגיגית, עסיסית ויפה שמתקתקים בקלות (מתכונים לשבועות, אוכל)

אלימלך לוין | עריכה: חיה כהן |

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר