מה אוכלים היום?

מתכון לשניצלונים פריכים בתנור ומטבל חרדל ודבש

מתכון לשניצלונים פריכים בתנור, רכים מבפנים וקריספיים מבחוץ ומטבל חרדל ודבש נהדר • מתכון מעולה לבשלנים מתחילים שרוצים להשוויץ בארוחה בלי להתאמץ (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
שניצלונים פריכים בתנור (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 נתחי חזה עוף שלמים
  • 2 ביצים
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 4 כפות שמן
  • מלח
  • שומשום לציפוי
  • למטבל:
  • 1 כף חרדל דיז'ון
  • 1 כף דבש
  • 2 כפות חוומץ
  • קורט מלח

אופן הכנת שניצלונים פריכים ומטבל:

רגע לפני: אם אתם בשלנים מתחילים שרוצים להשוויץ בארוחה בלי להתאמץ, הנה מתכון לשניצלונים פריכים בתנור, רכים מבפנים וקריספיים מבחוץ שמגישים עם מטבל חרדל ודבש נהדר.

• מחממים את התנור ל-180 מעלות.

• פורסים את חזות העוף לרצועות בעובי שווה.

• כדי שהשניצלונים יהיו מוכנים ביעילות וילכלכו כמה שפחות, מסדרים 2 צלחות לצד הכיריים:
- בצלחת אחת (מעט עמוקה) מערבבים את הביצים והחרדל.
- בצלחת שנייה מערבבים היטב את פירורי הלחם, השמן, השומשום ומעט מלח.

• מטבילים כל רצועת עוף בבלילת הביצים ומצפים משני הצדדים בתערובת פירורי הלחם.

• מרפדים תבנית בנייר אפיה ומסדרים עליה את רצועות העוף.

• מכניסים לאפייה במשך 15 דקות, והופכים באמצע. עד שהשניצלונים שחומים משני הצדדים.

• הכנת המטבל: מערבבים היטב את מרכיבי המטבל, עד לקבלת נוזל סמיך אחיד, ומגישים לצד השניצלונים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר