סלט אסייתי צבעוני ועשיר בטעמים

לאוכל האסייתי יש טעם מובהק שמזכיר ארצות רחוקות • רגע לפני שהחום האמיתי מגיע, הנה סלט צבעוני ועשיר בטעמים המתאים במיוחד לימות קיץ חמים כשלנו הישר מהמזרח (אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
הצעת הגשה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

רכיבים

  • 1 חציל
  • 2 בצלים
  • 1 סלסלת נבטים סיניים
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל ירוק / צהוב
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 1/2 כוס בוטנים
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1 כף סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 4 כפות שמן זית
  • 4 כפות חומץ
  • 1/2 לימון

אופן ההכנה:

• חתכו לקוביות את החציל והניחו בתבנית מרופדת בנייר אפיה. אפו את החציל במשך 15 דקות על חום בינוני.

• במקביל, פורסים את הפלפלים לרצועות דקות, חותכים את הבצל לקוביות קטנות וקוצצים את צרור הכוסברה.

• הכניסו לקערת ערבוב קטנה את רוטב הסויה, שמן הזית, החומץ, המלח והסוכר. סחטו את הלימון והוסיפו גם אותו. ערבבו היטב יחד עד לקבלת רוטב אחיד.

• בחרו בקערת הגשה גדולה, הניחו בתוכה את הנבטים, רצועות הפלפלים, הבצל, הכוסברה ואת קוביות החציל האפוי.

אופן ההגשה: הוסיפו את הרוטב לתערובת הירקות, שברו את הבוטנים ופזרו מלמעלה לקישוט.

הסלט מתאים כמנה ראשונה בארוחה בסגנון אסיאתי כמו כנפיים בצי'לי וטריאקי (מתכון תוכלו למצוא כאן)

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר