מתכון: בוקר של שבת עם מאפינס שיש

מתון למאפינס שיש: שבת בבוקר. רגע לפני שאתם יוצאים לתפילת שחרית, בואו לפתוח את היום עם מאפינס שיש בטעם בלתי נשכח. המתכון המלא (מש´, מתכון)

שפרה כהן | כיכר השבת |
(צילום: פלאש 90)

שבת בבוקר. רגע לפני התפילה, בואו לפתוח את היום עם מאפינס שיש בטעם בלתי נשכח. המתכון המלא למאפינס שיש.

החומרים להכנה:

שקית אבקת אפיה

2 כוסות קמח

חצי כוס סוכר

40 גרם מרגרינה או חמאה מומסת

שקית סוכר וניל

2 כפות קקאו

2 כפות סוכר

כפית גדושה מלח

1/2 כוס חלב, או מים

ביצה אחת

כך תכינו, מאפינס שיש:

הניחו בקערה גדולה את הקמח,

אבקת אפייה

סוכר וניל

1/2 כוס סוכר

ביצה

חלב

מרגרינה / חמאה.

בחשו היטב.

הניחו מנז'טים בתבנית הייחודית לאפיית מאפינס, ובכל אחד מהם כ-2.5 כפות מהתערובת.

אל התערובת שנשארה מוסיפים את הקקאו + כף הסוכר + המלח ולערבב.

הוסיפו לכל מנז'ט את הוניל, וכף נוספל של תערובת.

אפו בחום של 180 מעלות עד שיהיה מוכן וריחני.

שבת שלום!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר