מתכון למוס שוקולד וקרנצ' של חמאת בוטנים

אחרי החגים, אין כמו קינוח מרענן. השפית מורן פינטו, עורכת מדור 'אוכל' בכיכר השבת, מגישה מתכון למוס שוקולד וקרנצ' מחמאת בוטנים, אז מה צריך יותר מזה? המתכון המלא - בפנים

מורן פינטו | כיכר השבת |
מוס שוקולד וקרנצ' מחמאת בוטנים (צילום: כיכר השבת)

מצרכים למוס שוקולד וקרנצ' של חמאת בוטנים

לעוגיות:

1 כוס חמאת בוטנים חלקה או עם שבירי בוטנים

2 ביצים

1 כוס קמח לבן

1 כוס סוכר חום

למוס שוקולד:

1 מיכל ריץ׳

1 מיכל ריץ׳ קפה

200 גר׳ שוקולד מריר איכותי

1 פודינג וניל או ריבת חלב

אופן הכנת מוס שוקולד וקרנצ' של חמאת בוטנים

מערבבים את כל החומרים יחד,משטחים על תבנית של תנור אפיה, ואופים 10-12 דק׳ בחום בינוני, מצננים, וטוחנים במעבד מזון לפירורים אחידים

בבן מארי ממיסים שוקולד לתוך הריץ׳ קפה עד קבלת תערובת אחידה, ומקררים מעט.

בקערה יבשה מקציפים ריץ׳ עם פודינג לקרם יציב,

מערבבים את קערת השוקולד עם קערת הקרם לתערובת אחידה,

בכל כוסית מניחים 2 כפות פירורים ומעל שופכים את מלית המוס, ומניחים מעל שוב מהפירורים

מכניסים להקפאה לפחות ל3 שעות לפני ההגשה

שבת שלום ומבורך
מורן פינטו
Mointo166@gmail.com

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר