מתכונים לפסח 2016

מתכון לקינוח אגסים ביין לבן עם קינמון - כשר לפסח

קינוח מרשים ויפהפה שהדבר הכי מסובך בו זה לקלף את האגסים: מתכון לקינוח אגסים ביין לבן עם קינמון, ואופציות הגשה מגוונות: עם גלידת וניל, שוקולד מריר מומס, אגוזים ודבש או כל דבר אחר שטעים לכם (מתכונים לפסח, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
קינוח אגסים ביין לבן עם קינמון - כשר לפסח (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

רכיבים

  • 8 אגסים
  • 1/2 בקבוק יין לבן
  • 1 מקל קינמון
  • 1 כוס סוכר
  • גרידה מקליפת תפוז אחד
  • 3 כוסות מים

אופן הכנת אגסים ביין לבן:

1. מקלפים את האגסים, אך נזהרים לשמור על הגבעול מחובר.

2. בסיר גדול, מרתיחים את האגסים הקלופים יחד עם שאר המרכיבים, עד שהאגסים רכים ומזלג ננעץ בהם בקלות.

3. מגישים עם גלידת וניל, שוקולד מריר מומס, אגוזים ודבש או כל דבר אחר שטעים לכם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר