מתכון לסלט פלפלים קלויים בשלושה צבעים

מתכון לסלט בטעם פיקנטי נוטה לחריפות חמצמצה, שניתן להכין בגרסאות שונות. במתכון הזה, הסלט עשוי מפלפלים קלויים על אש גלויה ומתובלים היטב בשום ולימון. מלבד סלט, הפלפלים יכולים לתפקד כתוספת נפלאה ללחם קלוי (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
סלט פלפלים קלויים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה55 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

רכיבים

  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 פלפלים צהובים
  • 2 פלפלים ירוקים
  • 10 שיני שום
  • 2 לימונים
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 5 כפות שמן

אופן ההכנה:

רגע לפני: מתכון לסלט בטעם פיקנטי נוטה לחריף, שניתן להכין בגרסאות שונות. במתכון הזה, הסלט עשוי מפלפלים קלויים על אש גלויה ומתובלים היטב בשום ולימון.

• קולים את הפלפלים בשלמותם על גבי אש גלויה, עד שהם משחירים כמעט לגמרי.

• לאחר הקלייה, סוגרים את הפלפלים בשקית, כדי ש"יזיעו", במשך 15 דקות.

• מקלפים את הפלפלים, פורסים לרצועות ומעבירים אותם לקערה.

• פורסים את השום וסוחטים היטב את הלימונים.

• מתבלים את רצועות הפלפלים בפרוסות השום, מיץ הלימון הסחוט, השמן, והמלח, ומערבבים היטב.

אופן ההגשה: הסלט טעים הרבה יותר אחרי שהוא מבלה לילה במקרר. מלבד סלט, הפלפלים יכולים לתפקד כתוספת נפלאה ללחם קלוי.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר