מה אוכלים היום?

מתכון לפסטה צרובה ברוטב שמן זית וגבינה

כדאי לכם לקפוץ לשוק הקרוב לביתכם ולהשיג צרור עירית טרייה שתקפיץ את המנה הזו: מתכון לפסטה צרובה ברוטב שמן זית וגבינה - פיקנטית עם נגיעות שום עדינות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פסטה צרובה ברוטב שמן זית וגבינה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 חבילת פסטה
  • 100 גרם קוביות גבינה מלוחה
  • 2 שיני שום
  • שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

רגע לפני: כדאי לכם לקפוץ לשוק הקרוב לביתכם ולהשיג צרור עירית טרייה שתקפיץ את המנה הזאת: מתכון לפסטה צרובה ברוטב שמן זית וגבינה - פיקנטית עם נגיעות שום עדינות.

• מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן שעל האריזה, פחות 2 דקות, כיוון שהיא תמשיך להתבשל ברוטב.

• בתום הבישול, מניחים בכיור מסננת גדולה ושופכים לתוכה את הפסטה. מנערים ומקפיצים את הפסטה, כדי לסנן היטב מכל הנוזלים, אך לא שוטפים!

• פורסים את השום לפרוסות.

• יוצקים 2 סיבובים של שמן זית למחבת ומטגנים את פרוסות השום. כשריח השום מתגבר, מוציאים את השום בזהירות מהמחבת. אין צורך יותר בשום, והוא נועד רק להעניק טעם.

• מוסיפים לשמן שעל האש את הפסטה המוכנה וקוביות הגבינה המלוחה. מטגנים במשך 4-6 דקות עד שהפסטה נצרבת מהשמן והגבינה מותכת.

אופן ההגשה: מעבירים לצלחת הגשה, מזלפים מעל מספר כפות של לבן, קוצצים עירית טרייה ומפזרים מעל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר