מה אוכלים היום?

מתכון לקדרת עוף ואורז

החורף כבר כאן, החזאים מדברים על סערת גשמים, ולקראתם אנחנו מגישים מתכון בניחוח חורפי: קדרת עוף עם אורז. מצוין גם כמנה העיקרית בסעודות השבת

איטל קציר | כיכר השבת |
קדרת עוף ואורז (צילום: פלאש 90)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 ק"ג אורז פרסי משובח
  • חלקי עוף מכל סוג - חזה עוף, משולשים ושוקיים, לבחירתכם
  • 1 בצל גדול
  • 2 שיני שום
  • שמן
  • פפריקה חריפה
  • פפריקה מתוקה
  • מעט פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מחמים מעט שמן בסיר גדול יחסית.

2. פורסים את הבצל והשום לרצועות דקות. כשהשמן רותח, מוסיפים אותם לסיר.

3. כשהבצל מזהיב מעט, מכניסים את חלקי העוף. מטגנים מעט משני הצדדים עד להשחמה.

4. מוסיפים מים, עד לכיסוי מלא של חלקי העוף. מכסים ומבשלים עד להתרככות העוף.

5. מוסיפים את האורז. יש להקפיד שהאורז יכוסה במים. בוזקים פפריקה חריפה, מתוקה ופלפל שחור לפי הטעם, ומבשלים עד שהמים מתאדים. במידה והאורז לא מוכן דיו, יש להוסיף מים במהלך הבישול.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר