מתכון: קוסקוס עם ירקות מאודים

מחפשים מתכון קל ובריא לימי הקיץ החמים? השפית מורן פינטו, עורכת מדור 'אוכל' ב'כיכר השבת' מגישה מתכון לקוסקוס בירקות מאודים. קל להכנה, בריא, וטעים (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
(צילום: shutterstock)

המצרכים לירקות מאודים וקוסקוס

  • 4 תפוחי אדמה
  • 3 בצלים
  • 6 גזרים
  • 2 שורש פיטרוזליה
  • 3 קישואים קטנים ומוקצים
  • 3 זוקיני בינוניים
  • 3 ענפי סלרי
  • 1 דלורית קטנה
  • מלח גס
  • פלפל גרוס
  • קמצוץ קינמון
  • 1 חב׳ קוסקוס מוכנה עפ״י הוראות היצרן

אופן ההכנה של ירקות מאודים וקוסקוס

  • מחממים מים בסיר גדול שמעליו מתיישב סיר אידוי
  • קולפים תפוחי אדמה, בצלים, דלורית, גזרים, שורש. השאר נשארים בקליפתם.
  • חותכים הכל לרבעים בגודל שווה.
  • מניחים בסיר ומתבלים, מבשלים באידוי כ-35 דק׳ או עד שהירקות רכים דיים
  • מניחים בצלחת 'הר' מהקוסקוס, ומעל את הירקות.

בתיאבון!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר