מתכון ליום של חול: סלט עדשים חומות עם חזה עוף

שילוב נהדר של טעמים: עורכת מדור 'אוכל' של 'כיכר השבת', מגישה מתכון לסלט עדשים חומות. השילוב שבין העדשים לבין גרגירי חזה העוף, ישאיר לכם טעם של עוד בפה (אוכל)

(צילום: shutterstock)

סלט עדשים אדומות

  • 1 כוס עדשים חומות שלוקות ומסוננות
  • 2 בטטות חתוכות לקוביות ואפויות
  • 2 ענפי סלרי קצוצים
  • חופן חמוציות
  • חופן שקדים טבעיים
  • 1 בצל סגול בינוני פרוס דק
  • 200 גר׳ חזה עוף

סלט עדשים אדומות: מתכון לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף חומץ
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף סוכר חום
  • מלח

אופן ההכנה:

  • מחממים מחבת ובה מעט שמן
  • מטגנים את החזה עוף כשהוא פרוסה שלימה.
  • בקערה מערבבים את מרכיבי הסלט יחד.
  • אחרי שהחזה עוף צלוי היטב מוציאים לצלחת לכמה דק׳ של צינון.
  • בצנצנת קטנה מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב.
  • קורעים עם היד את החזה עוף לפיסות קטנות ומניחים בקערת הסלט.
  • מערבבים הכל יחד, ושופכים מעל את הרוטב.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר