עוף: הכי פשוט, הכי טעים

הגולשת רבקה טוענת שהבישול הטעים, המוצלח ביותר וגם הפשוט ביותר הוא בישול ללא מים כלל ולכן היא רק כך היא מכינה את העוף הביתי

מאת הגולשת רבקה | כיכר השבת |
(צילום: אלי אביב)

רבקה טוענת שהבישול הטעים, המוצלח ביותר וגם הפשוט ביותר הוא בישול ללא מים כלל ולכן היא רק כך היא מכינה את העוף הביתי שלהם:

• מפרידים את חלקי העוף, שוטפים אותם היטב ומכניסים לסיר. (ללא החזה, אותו תשמרו לשניצלים)

• שופכים מעט שמן לתוך הסיר. (כמה זה מעט? ממש מעט!)

• מתבלים בפפריקה אדומה מתוקה ומי שאוהב גם בחריפה ובפלפל שחור

• מביאים לרתיחה ומעבירים לאש קטנה למשך כשעה וחצי או עד שהעוף מתרכך

• שימו לב! בצורה כזו העוף מוציא המון נוזלים. צריך לשים לב שלא יתחילו להתאדות ולכבות את האש בזמן.

בהצלחה!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר