5 אפליקציות שיחסכו לכם כסף

את העובדה שאנחנו צמודים לסמארטפון והוא תמיד בכיסנו אפשר לנצל לחיסכון כספי משמעותי • מדור צרכנות נבונה מגיש לכם 5 אפליקציות שיחסכו לכם המון כסף (צרכנות)

שושי מילר | כיכר השבת |
האפליקציות שיחסכו לכם כסף (צילום: פלאש 90, שאטרסטוק, עיבוד כיכר השבת )

אנחנו והסמארטפון לא נפרדים, כאילו היה הטלפון החכם איבר מגופינו. מתחילים את יומנו בבדיקת מיילים והודעות בווטסאפ וכך ממשיכים ועוברים את היום, פייסבוק, טוויטר, סמסים וחוזרים חלילה.

בשנים האחרונות יזמים שהבינו את העובדה הזו, פיתחו שלל אפליקציות שמעבירות את כל ההתנהלות הכלכלית שלנו אל הסמארטפון. היישומים הכלכליים לטלפונים החכמים חוסכים כסף בשלל דרכים, החל מהשוואת מחירים בסופר, בתחנת הדלק וכלה בתלושים וקופונים.

מדור צרכנות נבונה אסף בשבילכם 5 אפליקציות פופולריות שישנו את ההתנהלות הכלכלית שלכם לטובה, ויחסכו לכם לא מעט כסף.

מבצעים

כולנו מחפשים הנחות, מי באמת רוצה לצאת פרייאר ולשלם מחיר לא הגיוני? אפליקציית Payz, היא אפליקציה חינמית והכי חשוב - מרכזת את כל ההטבות וההנחות של חברות האשראי ומועדוני הלקוחות למיניהם וכך ממליצה לכם באיזה כרטיס אשראי עליכם להשתמש כדי לקבל את ההנחה המשתלמת ביותר לפני הרכישה.

האפליקציה מרכזת 50,000 בתי עסק והמשתמשים בה נעים לדברי עדן בין גילאי 18 ל-70. במערכת של האפליקציה תוכלו למצוא הנחות שמגיעות לעתים ל-50%. מה שיפה ב-Payz שהוא חוסך לכם את התגלית המעצבנת, אחרי שאתם קונים משהו ואז מגלים שהגיעה לכם הנחה ואף אחד לא סיפר לכם... רק בשביל זה, שווה!

השוואת מחירים

מה שיפה בעידן האינטרנט, שתוך כדי הקניות - און ליין - אתם יכולים לקבוע את ערכו של מוצר מסוים בקלי קלות. אתר השוואות המחירים הפופולרי והיעיל ביותר הוא זאפ, דרכו אתם פשוט יכולים להעריך כל מוצר, החל ממוצרי חשמל וכלה ברהיטים ומוצרים לבית. רבים שוכחים שיש ברשותם סמארטפון, ובעוד המוכר לוחץ ומשכנע, מספיקה בדיקה קלילה בסמארטפון כדי לקבוע אם העסקה כדאית.

לחסכנים מקצועניים ישנם גם אפליקציות שחוסכות בסופר מרקט, למשל Pricez, MySupermarket, Hasuper ונוספים מציגים לכם את המחיר של כל מוצר ברחבי הסופרים השונים. חפשו בגוגל פליי, או באפ-סטור את האפליקציות של האתרים האמורים (באפליקציות דומות, תגיעו לעוד שלל אפליקציות. קחו את שמתאימה לכם).

ישנם גם אפליקציות שמאפשרות לכם לסרוק את הברקוד של המוצר ולקבל את השוואת המחירים בסופרים הקרובים (לפי מיקומכם). שווה לנסות. אפליקציה כגון זו היא ברקודר (Barcoder): מעין רשת חברתית של השוואת מחירים של מוצרי מזון. האפליקציה מציעה לסרוק את הברקוד של המוצר כאשר מחזיקים את הפריט בסופרמרקט ובתמורה לקבל מידע על המחירים של אותו מוצר בשאר החנויות שנמצאות באותו אזור. את המחירים והמידע על המוצרים צריכים חברי הקהילה להזין, כאשר יש אפשרות לעדכן את המחיר במקרה שהוא כבר לא אקטואלי. עדכון: על פי ההודעה באתר החברה, הרי שהתמיכה באפליקציה תופסק.

יוצרי האפליקציה מבטיחים להשאיר את השירות הזה ללא עלות ועכשיו עובדים על יכולות נוספות כמו יצירת רשימת קניות והשוואתה שלה לשאר הרשתות.

מבחן התוצאה: האפליקציה נוחה לשימוש, אבל לפעמים לוקח קצת זמן לסרוק כל מוצר וקצב הטעינה של המידע לא תמיד מספיק מהיר.

חישוב עמלות

לא רק המודעות הצרכנית עלתה, אלא נראה כי הישראלים מתחילים להתעסק גם בנושאים שנחשבים "כבדים" יותר כמו העולם הפיננסי וחושבים על העתיד הכלכלי שלהם בתחום הפנסיה וקופות הגמל. אתר Feex עונה על הצורך הנ"ל ומספק שירות חינמי לצרכן, מבוסס על חוכמת ההמונים בנוגע למוצרים הפיננסים שלו כדי להקטין את העמלות הפיננסיות שהוא משלם.

פול טנק

האפליקציה האחרונה והחביבה עלינו, עקב עלויות הדלק שמקשות עלינו לסיים את החודש, היא פול-טנק (FullTank): אפליקציית FullTank מציעה מידע על מחירי לליטר דלק 95 וסולר, כאשר היא גם מצרפת מידע על שעות פתיחת התחנה ומפת הגעה אליה.

האפליקציה מאוד פשוטה לשימוש והיא מאפשרת למשתמשים לעדכן את המחירים בה. מיועד למכשירים: אנדרואיד ואייפון.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר