מתכון לסלט אפונה ועלי נענע עם נגיעות לימון ובצל

מתכון מהיר הכנה שמשביע לאורך זמן. מורן פינטו, עורכת מדור אוכל בכיכר מציעה: סלט אפונה טרייה, עם עלי נענע קצוצים, בצל, קליפת לימון ונבטי אלפא (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
(צילום: שאטרסטוק)

מתכון לסלט אפונה: הנה מתכון מהיר הכנה שמשביע לאורך זמן. מורן פינטו, עורכת מדור אוכל בכיכר מציעה: סלט אפונה טרייה, עם עלי נענע קצוצים, בצל, קליפת לימון ונבטי אלפא.

המצרכים לסלט אפונה:

3 כוסות אפונה טרייה
10 עלי נענע קצוצים
1 בצל סגול פרוס דק
קליפת לימון מגורדת
נבטי אלפא
שמן זית
פטרוזיליה
מלח
1/2 פלפל חריף קצוץ, לא חובה.

אופן ההכנה:

שולקים המים רותחים את האפונה, ומיד מעבירים למי קרח לשמירה על פריכותן. מערבבים לקערה,ומוסיפים את שאר המצרכים מלבד הנבטים. מגישים לצלחות אישיות ומניחים מעל נבטים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר