כיכר השבת

השף חושף

אלו שלושת השלבים לסעודת שף מפנקת

הוא מורה לבישול ומומחה לארוחות של דינרים יוקרתיים • תפסנו את השף אבי מילר לריאיון ייחודי בו הוא חושף את כל הסודות של המטבח הקולינרי שלו • היה טעים ומחכים (אוכל)

2
כיכר בשיתוף אבי מילר | כיכר השבת | ט"ו באלול | 11.09.22
ארוחה ברמה - זה אבי מילר
ארוחה ברמה - זה אבי מילר (צילום: יח"צ)

ניחוחות הבשר היכו באפי. הרוח נישבה בנעימות והאווירה בקומזיץ' הייתה טובה. אין ספק שמי שהכין את האוכל יודע לערבב כאן את כולם. התכוונתי לערבב את התבשילים כמו שצריך לכדי ארוחה טעימה ומפנקת.

בשרים היו עשויים בדיוק במרקם הנכון. התיבול היה בדיוק. לא חריף מדי אך לא טפל מדי. יחד עם כוס היין - לא יכולתי שלא להתפעל מידי האומן שהכינו את המאכלים הערב. כל סוגי הבשר נחו על השולחן ולכל אחד טעם מעולה משלו. ממש גן עדן. ברור היה שמי שחשב על התפריט עשה זאת בהצלחה מרובה. כל בשר קיבל את הבישול המיוחד לו והתיבול שהפך את כל האחרוה לארמונייה של טעמים שהתאחדו למקרם נפלא.

אחרי ששבעתי די צורכי, חיפשתי את הקוסם של הערב הזה. היה מישהו שעשה לנו קסמים והשאיר אותנו בפיות פעורים, אבל אני חיפשתי את הקוסם שהשאיר אותנו עם פיות מלאים באוכל משובח. את מי שאחראי לקסם של הארוחה הזאת או בקיצור, איפה השף?

לא קשה לחפש אותו, כן?! הולכים אחרי הריח ומגיעים למטבח. 'שלום', אני קורא בקול. 'מי שהכין את הסעודה המשובחת שאכלנו זה עתה – נא ליצור איתי קשר', אני מבקש.

"היי", מחייך אלי אבי מילר. "במה אוכל לעזור?".

ספר לי עליך, אני מבקש.

שמי אבי מילר, אני בן, 25 אב לשניים וגר בביתר עילית. אני שף פרטי, ומתמחה בנתחי בשר פרמיום.

אתה רק שף פרטי או עובד בעוד מקומות?

אני עובד גם בבית ספר לבישול הקמפוס הקולינרי ומנהל את איגוד הקולינריה הכשר במחוז ירושלים.

אני מתמחה באירועי בוטיק בשריים הכוללים אירועי יוקרה, דינרים, ערבי הוקרה, אירועים משפחתיים, גיבוש צוות ועוד.

מומחה באירועים פרטיים (צילום: באדיבות המצלם)

כמה שנים אתה כבר מבשל?

באופן מקצועי אני מבשל למעלה משש שנים, כאשר לפני זה עבדתי במטבחים מוסדיים.

ולפני זה?

כבר מגיל קטן אהבתי לבשל ולהתעניין בבישולים ואיך יוצרים מחומרי גלם תוצרים מעניינים. תמיד ניסיתי להביא משהו חדש ורענן.

אתה זוכר את העבודה הראשונה שלך?

או אה. בטח זוכר. העבודה הראשונה שלי כטבח התחילה בישיבה. שם הייתי מוציא כמאתיים מנות ביום במשך שנה וחצי!

משם עברתי לעבוד במטבחים מוסדיים נוספים וקייטרינגים למיניהם. למדתי שם רבות על עולם הקולינריה ותחום הבישול.

מה הסוד שלך? גלה לי אותו כאן ועכשיו.

הסוד שהוא לא סוד אלא הקו שמלווה אותי לכל אורך הדרך היא הקפדה על חומרי גלם איכותיים וטריים, אסתטיקה וניקיון. כמו גם שמירה על רמת כשרות גבוהה. הדברים האלה הם מבחינתי הא' ב' של הבישול שלי.משם אפשר להתפתח לטעמים מעניינים ולמרקמים בלי גבול.

ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים עליך.

אני עובד בבית ספר לאוטיזם בתפקיד מורה לבישול במטרה להכשיר תלמידים על רצף ה ASD לתעסוקה בעולם המטבחים.

מה מרגש אותך בהיותך שף?

מה שהכי מרגש אותי זה לראות אנשים אוכלים את האוכל שלי ונהנים מכל ביס ומבחינתי אני את שלי עשיתי. שיהיה לבריאות!

יש לך 'סגנון' בישול משלך?

אני מבשל בסגנון מאוד עדכני אם השקעה בטעמים מאוזנים וביתיים תוך הקפדה על נראות נקיה ואסתטית.

טוב, אחרי כזה ריאיון ומטעמים כאלה משובחים, מי שרוצה להזמין אותך לסעודה משובחת, איפה ניתן למצוא אותך?

במספר 0555503528, שם אני גם מעלה תמונות מהאירועים, טיפים ומתכונים משובחים. להצטרפות שלחו לי הודעה עם שמכם.

כמו כן ניתן לצפות באינסטגרם שלי>>

אבי מילר – שף פרטי, בישול ברמה אחרת!

תוכן שאסור לפספס
2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
2
שף אבי מילר זה גאונות קולינרית הוא פשוט פנומן!!! אני עוקב אחריו ומקבל השראה, חייב פעם לטעום ולהרגיש..
מאיר סגל13.09.22
1
אבי מילר שף בחסד עליון מנסיון עלה והצלח
מוטי13.09.22
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים

מתכון מנצח לחרוסת בסיסית מתוקה וטעימה לליל הסדר

כיכר אוכל | 21.04.24
ש

כריך טורטייה מקופל

סטארקיסט – לארוחות מושלמות גם בימי ערב פסח

כיכר בשיתוף סטארקיסט | מקודם
ש

ממלכה של איכות ויוקרה

חגגו את חג הפסח עם וול דאן: סימפוניה של טעמים תחת קורת גג אחת

כיכר בשיתוף וול דאן | מקודם
ש

סימפוניה של טעמים

בואו לחגוג את חג הפסח עם היינות המשובחים של משפחת אסרף

כיכר בשיתוף אסרף ווין | מקודם
ש

מוח שליט על הלב • ריאיון

האישה שמעוררת השראה: סיפורה של מושקי לנדאו

כיכר בשיתוף תנובה | מקודם
ש

האם הגאולה קרובה?

"בספרא דא יפקון מן גלותא" • אתגרי המלחמה בראי הזוה"ק

כיכר בשיתוף מכון המאו"ר | מקודם
ש

ריאיון מעורר השראה 

החרדית הכי בכירה על הדרך שלה לפסגת ההצלחה • צפו

כיכר בשיתוף תנובה | מקודם
ש

יוצא קצת מהגבולות

מוקפץ ירקות כתומים של שפים, בקלי קלות! למתכון המנצח>>

כיכר בשיתוף קנור | מקודם
ש

עשיר ומושלם

טועמים שבת בכל מנה; חולמים על מנות גורמה לשבת?

שף ישראל דודק בשיתוף קנור | מקודם

טעם של עוד

מתכון לתבשיל עוף עם תפו"א ברוטב פיקנטי

ורד כהן | 07.02.24
ש

תשואה פוטנציאלית של מאות אחוזים!

קרקע להשקעה במרכז הארץ, החל מ- 150,000 ₪

כיכר בשיתוף Lighter life | מקודם
ש

תת הרשת כשרה למהדרין בהשגחת בד"צ בית יוסף

רשת משלוחי הפיצה מתרחבת וכעת: תשעה סניפים, וממשיכים!

כיכר בשיתוף דומינו'ס | מקודם

תוספת מושלמת

מניפות תפו״א: תוספת יפה וטעימה לכל מטרה

ורד כהן | 01.02.24

מחמם ומהנה

תבשיל שעועית ואורז: רך ומרגיע בימי החורף הסוערים

ורד כהן | 31.01.24
ש

הודעה לציבור • אסם

לידיעת ציבור הצרכנים: ריקול למיץ לימון משומר עסיס

כיכר בשיתוף אסם | מקודם
ש

חצי מחיר מתל אביב

משרדים ב-100 אלף ₪ והשאר ב-24 תשלומים

כיכר בשיתוף בריטניה ישראל | מקודם

טעים ומחממם

מתכון למרק כתום: טעים במיוחד בימי החורף הגשומים!

ורד כהן | 28.01.24

לכבוד ט"ו בשבט

לשמחת הילדים: כך תצרו זר פרחים מירקות בקלי קלות! 

ורד כהן | 25.01.24

חג האילנות

מתכון לעוף באננס מתקתק: מיוחד לט"ו בשבט

ורד כהן | 24.01.24