מתכון לפילה מושט צרוב במחבת ששוחה ברוטב "מטבוחה"

לארוחת צהריים? ערב? לסעודה מפסקת? לערב סוכות? הרשות נתונה. אתם תחליטו לאיזה מועד מתחשק לכם להכין את המנה המיוחדת הזו, שמורן פינטו רוקחת לנו באולפן. ניתן להשתמש במושט טרי או קפוא ואם תרצו, אף להמיר אותו בסלמון (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פילה מושט צרוב במחבת ששוחה ברוטב "מטבוחה" (צילום: אברומי לינשה)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 נתחי פילה מושט
  • 5 עגבניות, קצוצות גס
  • 10 שיני שום, חתוכות לפרוסות
  • 1 פלפל חריף, חתוך לפרוסות
  • מלח
  • שמן - לטיגון
  • 1/2 לימון פרוס - לפיזור מעל

אופן ההכנה:

במחבת חמה שופכים מעט שמן. מוסיפים את העגבניות הקצוצות עם השום ומבשלים 2 דקות. מוסיפים את הפלפל החריף ומבשלים עוד 5 דקות, עד לאידוי הנוזלים. מוסיפים את הדג ומפזרים מלח מעל. מצפים את הדג ברוטב ומכסים. מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות. מפזרים מעל את פרוסות הלימון ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר