ראש השנה

מתכון לסלט סלק ותפוחים אלגנטי ופשוט להכנה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מקיימת את הנאמר "זריזין מקדימין למצוות" ומתכוננת לראש השנה עם סלט מרענן ועסיסי של חסה (וכבונוס, מעניקה טיפ קטן המסייע לשמור אותה לאורך זמן במקרר), פרוסות סלק ותפוחים ורוטב מהמם מעל הכל (מתכונים, אוכל, כיכר TV, מאמע)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
להשקיע בלי להזיע: סלט סלק ותפוחים אלגנטי ופשוט להכנה (צילום: כיכר השבת)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 10 עלי חסה, קצוצים גס
  • 3-4 סלקים קטנים, מבושלים ופרוסים לחצאי עיגולים דקים
  • 3 תפוחי עץ, פרוסים לחצאי עיגולים דקים
  • חופן צימוקים כהים, קצוצים גס
לרוטב:
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף רוטב טריאקי
  • מעט דבש
  • מעט שמן
  • מלח ופלפל
  • 1/2 לימון סחוט

אופן ההכנה:

1. בצלחת גדולה ושטוחה, מניחים את כל מרכיבי הסלט.

2. בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב יחד ושופכים מעל הסלט סמוך להגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר