בריא יותר

מתכון לתבשיל כרוס סגול חמוץ-מתוק שמעולה לשמירה על המשקל

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת תבשיל עדין מאד, לא שגרתי ובריא: כרוב סגול צלוי ולוהט, שהולך מעולה עם שברי אגוזי קשיו או בצל ירוק מעל וניתן להגיש עם אורז או פירה. מתאים במיוחד לאלו מבנינו שבדיאטה וכבר לא יכולים לצרוך יותר סלטים, בוקר, צהריים וערב (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סגולה לירידה במשקל: תבשיל כרוס סגול חמוץ-מתוק (צילום: אשר רוט)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 כפות שמן
  • 1/2 ראש כרוב סגול, קצוץ גס
  • 2 כפות סילאן
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1/4 כוס מים
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

בסיר, מחממים את השמן. מניחים את הכרוב ומערבבים לדקה. מוסיפים את הסילאן, הלימון, המים והתיבול ומערבבים מידי פעם. מבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות. מגישים חם או קר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר