תוצרת בית

מתכון לחמוצים מהירים בסגנון אסייתי שקשה להפסיק לנשנש (וגם לא צריך)

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מנצלת את עונת הכרובית הטריה שנמצאת בשיאה ומצרפת לה פלפל צהוב, גזר, לפת וקולרבי ומכינה מהם חמוצים ביתיים פשוט ממכרים. ניתן להוסיף צנוניות, שומר, מלפפונים ואפילו סלק חי. הבחירה בידיכם (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
בלי המתנה: חמוצים מהירים בסגנון אסייתי (צילום: אשר רוט)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

לסלט:
  • 1 פלפל צהוב, חתוך לרצועות
  • 3 גזרים קלופים, חתוכים למקלות
  • 1/2 ראש כרובית, חתוך לפרחים
  • 1 לפת, פרוסה דק
  • 1 קולרבי, פרוס דק
לתחמיץ:
  • 5 פלפלים אנגליים
  • 1 כוס מים
  • 1/4 כוס חומץ
  • 4 כפות שמן
  • מלח
  • 4 כפות סוכר

אופן ההכנה:

1. מניחים בסיר את כל מרכיבי התחמיץ, מערבבים ומבשלים עד לרתיחה.

2. מניחים בצנצנת את הירקות החתוכים ושופכים מעל את התחמיץ.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר