תוצרת בית

מתכון לבצק הפיצה הכי טוב שהכרתם, באחריות

אפייה עם שמרים היא לא כל כך מאיימת או מורכבת כפי שרבים מאיתנו נוטים לחשוב. גם אתם יכולים להכין את בסיס הפיצה הסופר פשוט הזה בבית, ללא צורך במרכיבים מפוארים. הנה ההוכחה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
באחריות: מתכון לבצק פיצה הכי טוב שהכרתם (צילום: shutterstock)
זמן הכנה120 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס מים חמימים
  • 1 כפית סוכר
  • 2 כפיות שמרים יבשים אינסטנט
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 כוסות קמח, מנופה
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה:

1. מוסיפים לקערת המיקסר את המים והסוכר ומערבבים עד להמסת הסוכר. מפזרים מעל את השמרים ומניחים ל-5-7 דקות, עד לקבלת קצף. מוסיפים את שמן הזית, הקמח והמלח ולשים במהירות נמוכה עם וו הבצק, עד לאיחוד. מגבירים את המהירות לבינונית ולשים כ-5 דקות או עד לקבלת בצק חלק ואלסטי.

2. מניחים את הבצק בקערה משומנת, מכסים במגבת לחה ומשאירים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה וחצי. הופכים בעדינות ומחלקים ל-3-5 חלקים. יוצרים כדורים, מפדרים בקמח ומניחים בצד כ-20 דקות. מרדדים לצורה הרצויה ומניחים על תבניות משומנות קלות.

3. מניחים תוספות לבחירתכם ואופים בחום גבוה מאוד (240-250 מעלות), 10-12 דקות.

הבצק מייצר 3 בסיסים גדולים או 5 בינוניים, בעלי קרום דק.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר