בריא יותר

מתכון לדייסת שיבולת שועל (קוואקר) עם קינמון, פקאן ותפוחים

אין כמו לפתוח בוקר חורפי עם דייסת קוואקר טעימה ועשויה היטב: מתכון להכנת דייסת שיבולת שועל בריאה יותר עם קינמון, פלחי תפוחים ואגוזי פקאן. מעולה לצד כוס קפה או תה ירוק חם (מתכונים, אוכל)

דייסת שיבולת שועל (קוואקר) עם קינמון, פקאן ותפוחים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 3/4 כוס שיבולת שועל להכנה מהירה
  • 1/4 1 כוסות מים פושרים
  • 1/2 כוס חלב
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • 1/4 כפית קינמון גדושה
  • קמצוץ הל
  • להגשה: 1 תפוח אדום וחופן אגוזי פקאן קצוצים

אופן הכנת קוואקר קינמון:

רגע לפני: אין כמו לפתוח בוקר חורפי עם דייסת קוואקר טעימה ועשויה היטב: מתכון להכנת דייסת שיבולת שועל בריאה יותר עם קינמון, פלחי תפוחים ואגוזי פקאן. מעולה לצד כוס קפה או תה ירוק חם.

• מרתיחים את המים בסיר קטן. מוסיפים את שיבולת השועל למים הרותחים ומנמיכים ללהבה קטנה. מבשלים יחד במשך דקה וחצי, מוסיפים רק 1/4 כוס חלב ומבשלים במשך 30 שניות נוספות.

• מסירים מהאש ומשהים את הדייסה על הכיריים, בלי לערבב, במשך 2-3 דקות.

• יוצקים את הדייסה לקערית הגשה, מפזרים מעל קינמון, הל, אגוזי פקאן, סירופ מייפל ואת החלב שנותר ומערבבים היטב.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר