מה אוכלים היום?

מתכון לכריך סלט ביצים מתובל

חושבים שכריך סלט ביצים זה לדחוף ביצים מרוסקות בין 2 פרוסות לחם? אז זהו שלא. מתכון לכריך סלט ביצים מתובל עם תוספת קטנה שמקפיצה גבוה את הסנדוויץ' (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 8 ביצים גדולות
  • 1/3 כוס מיונז
  • 1/2 כפית אבקת קארי
  • 1/4 כפית אבקת בצל
  • 1/4 כפית מלח גס ופלפל שחור לפי הטעם
  • 8 פרוסות לחם פרוס
  • 28 גרם חמאה (לא חובה)
  • לקישוט: עלים ירוקים ונבטים

אופן הכנת כריך סלט ביצים:

1. מניחים את הביצים בסיר, ומכסים במים. מביאים לרתיחה, מנמיכים לאש קטנה, ומבשלים במשך 12 דקות. מיד לאחר הבישול, מוציאים את הביצים לקערה מלאה קוביות קרח ומים קרים, כדי לעצור את בישול הביצים - הן צריכות להיות רכות יותר מביצים קשות.

2. מקלפים את הביצים, שוטפים במים קרים, פורסים לפרוסות, מעבירים לקערה, ומועכים את הביצים במזלג.

3. בקערה קטנה, מערבבים יחד את המיונז, הקארי, אבקת הצל, המלח הגס ופלפל שחור.

4. מוסיפים את תערובת המיונז והתבלינים לביצים, ומערבבים היטב. טועמים, ומשפרים תיבול, אם צריך.

5. מורחים את פרוסות הלחם בחמאה משני הצדדים, וקולים קצרות בטוסטר או במחבת יבשה. מניחים בנדיבות מסלט הביצים בין 2 פרוסות, מוסיפים עלים ירוקים ואוכלים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר