מתכון לסלמון אפוי בתנור ופלפלים בצבעים

דג הסלמון הוא הדג הכי פופולרי שיש. עורכת מדור "אוכל" של כיכר השבת מורן פינטו מגישה מתכון לסלמון אפוי בתנור, לצד פלפלים בצבעים שיוסיפו עוד לאווירה. קל להכנה (אוכל,מתכונים)

מורן פינטו | כיכר השבת |
(צילום אילוסטרציה: shutterstock)

המצרכים לדג סלמון ופלפלים

  • 6 פרוסות פילה סלמון טרי
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל צהוב
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 פלפל כתום
  • 1 ראש שום מפורק לשיניים קלופות
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח גס
  • 1 לימון שלם

אופן ההכנה של דג סלמון ופלפלים;

  • על גבי אש חיה קולים את כל הפלפלים היטב ומעברים למסננת
  • מקררים היטב
  • קולפים את הפלפלים
  • קוצצים את הפלפלים לתוך קערה
  • כותשים לתוך הקערה את השום ומערבבים היטב יחד
  • מוסיפים שמן זית ומלח
  • מחממים תנור ל-180 מעלות
  • בתבנית מניחים חצי מכמות הפלפלים ומעליהם את הסלמון
  • ואת חצי מכמות הפלפלים שנותרו מניחים מעל
  • סוחטים מעל את הלימון
  • ואופים כ-20 דק' בלבד

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר