מתכון לעוף ביין, מעדן מיוחד לשבת

מתכון לעוף ביין: יין משובח יכול להפוך מתכון עוף פשוט למנה מנצחת. לכבוד שבת: קבלו מתכון לעוף ביין, מיונז ושום. משובח וטעים. בהנאה!

אודליה שפר | כיכר השבת |
(פלאש 90)

יין משובח יכול להפוך מתכון עוף פשוט למנה מנצחת. לכבוד שבת: קבלו מתכון לעוף ביין, מיונז ושום. משובח וטעים

החומרים:

5 כרעיים

5 תפוחי אדמה

שתי כפות מיונז

כוס אחת של יין אדום לבחירה

1 כף אבקת מרק עוף

6 שיני שום כתושות

1 פלפל אדום או ירוק

1 ראש שום שלם

כפית אחת של פפריקה

1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

מניחים בקערה את הכרעיים.

את תפוחי האדמה חותכים לשש רצועות ומוסיפים לקערה.

את הפלפלים חותכים גם-כן לרצועות ומוסיפים.

מוסיפים את השום הכתוש, מיונז, יין, הפפריקה והפלפל השחור ובוחשים יחד.

מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה עד שעתיים.

מוציאים את הקערה מהמקרר ומניחים את הירקות והעוף כשהעור כלפי מטה בתבנית אפייה מרופדת בנייר כסף ומעל נייר אפייה.

מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות עד להשחמה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר