כל כך הרבה טעמים • מתכון

לחגוג פסח עם טעמן: המגוון, הכשרות, הטעם, האיכות

אחרי העבודה הקשה, כנסו למטבח המבריק והנוצץ ותכינו את העוגיות המושלגות היפהפיות האלה (שיתחסלו תוך דקות) אז מראש תכינו כפול ראו הוזהרתם! המתכון של טעמן (מתכונים)

עוגיות מושלגות, כי עם טעמן יש טעם אחר לפסח (צילום: יח"צ)

יש כל כך הרבה טעמים לחגוג פסח עם טעמן השנה: המגוון, הכשרות, הטעם, האיכות.

אז אחרי העבודה הקשה, כנסו למטבח המבריק והנוצץ ותכינו את העוגיות המושלגות היפהפיות האלה שיתחסלו לכם בכמה דקות אז מראש תכינו כפול ראו הוזהרתם!

המצרכים:

4 ביצים

1 כוס שמן אגוזים טעמן

1 כוס קוקוס טעמן

1 כוס אגוזים / שקדים טחונים

4 כפות קקאו טעמן

1 חב' שוקולד מריר מגורדת גס טעמן

1 אבקת אפיה טעמן

1 סוכר וניל טעמן

500 גר' קמח תפו"א

1 כוס סוכר

אבקת סוכר לגלגול

אופן ההכנה:

בקערה ערבבו היטב את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.

הכניסו למקרר למשך כשעה להתייצבות.

כדררו לכדורים וגלגלו באבקת סוכר. הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15 דקות.

הוציאו מהתנור, קררו ותתחילו להנות.

טעמן - טעם אחר לפסח.

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר