כיכר השבת

האם הרב לאו יפשר בין טורקיה לישראל?

ככל הנראה צפוייה פריצת דרך נוספת בהתקרבות בין המדינות וזאת על-ידי לא אחר מאשר רבה של ת"א יפו, רבי ישראל-מאיר לאו שליט"א. הרב לאו שב אמש מטורקיה, שם נפגש עם השייח עודנאן קונטאר מקורבו ואיש סודו של ראש-הממשלה הטורקי ארדואן לשיחת פיוס וקרירוב לבבות (חדשות, בעולם)

| 10 | כיכר השבת |
האם הרב לאו יפשר בין ישראל לטורקיה?
(ינון פוקס)

אתמול חל שינוי מסויים בעמדתה של טורקיה, לאחר שפנתה לבקשת עזרה מישראל - בעקבות אסון רעש האדמה שגבה הרוגים רבים.

ככל הנראה צפוייה פריצת דרך נוספת בהתקרבות בין המדינות וזאת על-ידי לא אחר מאשר רבה של ת"א יפו, רבי ישראל-מאיר לאו שליט"א.

הרב לאו שב אמש מטורקיה, שם נפגש עם השייח עודנאן קונטאר מקורבו ואיש סודו של ראש-הממשלה הטורקי ארדואן לשיחת פיוס וקירוב לבבות.

אוקטר עומד בראש תנועה טורקית רבת עוצמה שבין החברים בה נמנה ראש ממשלת טורקיה בעצמו.

במהלך הפגישה שהתקיימה בארמונו המפואר של אוקטר באיסטנבול, אמר השייח: "טרוריסטים מנצלים את הלהט הדתי וגורמים לדברים נוראיים". הרב לאו השיב לו: "בוא נסכים שאפשר וצריך לדבר, אסור לשפוך דם אנשים בשוב מצב".

אוקטר אמר לרב הראשי: "אני מכיר את אדוראן, הוא איננו שונא יהודים. התקשורת סתם מלבה את האש".

נוכחים שהשתתפו בביקור המיוחד מספרים ל'כיכר השבת' כי המפגש היה חם ומרגש והוא עלול להוביל לפריצת דרך ביחסים בין העמים.

בסיומו של היום התבשר הרב לאו כי בקרוב יוזמן לפגישה אישית עם ראש ממשלת טורקיה ארדואן.

תוכן שאסור לפספס
10 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
5
א"א בהכניס תמונה בלי גערערס'?
בונם
4
בסיומו של היום התבשר הרב לאו כי בקרוב יוזמן לפגישה אישית עם ראש ממשלת טורקיה ארדואן. זה מרגש או הזוי?
מרגי
3
כתבה שלמה על הרב לאו ולאה הזכירו את המילה שואה!!!! הייתם מאמינים????
חלי

הצגת כל התגובות

2
במקום ללבות את השנאה היו שולחים רב שיפייס את המושל או את המלך.
יהודה המשתדל
1
וצרות כמו הלב שלו.
"בדיחותא"
אולי גם יעניין אותך
בעולם