כיכר השבת

הכי מנחם שיש

מתכון לקציצות בשר ברוטב עגבניות עם ניוקי מטוגן

מורן פינטו עם המנה המושלמת לימים ההולכים ומתקררים: תבשיל קציצות מנחם ומזין עם הפתעה כיפית במיוחד של ניוקי מטוגן - מוסיפים אותו רק לקראת סוף הבישול כך שמתקבל מרקם לעיס ממכר (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | כיכר השבת | כ' בחשוון | 26.10.21
קציצות בשר ברוטב עגבניות עם ניוקי מטוגן
קציצות בשר ברוטב עגבניות עם ניוקי מטוגן (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 חבילת ניוקי בוואקום
  • שמן

לקציצות:

  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 1 בצל לבן, מגורד
  • 1/2 צרור פטרוזיליה, קצוצה דק
  • 1/2 כפית תבלין ראס אל חנות
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 ביצה
  • 2 כפות פירורי לחם

לרוטב:

  • 2 כפות שמן
  • 1 בצל לבן, קצוץ
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כוסות מים

אופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים 4 כפות שמן ומטגנים את הניוקי תוך ערבוב מתמיד עד שהם זהובים.

2. בקערה גדולה, מערבבים את רכיבי הקציצות ולשים היטב ביד במשך 5-7 דקות עד לקבלת עיסה אחידה. מכסים את הקערה ונותנים לעיסה לנוח במשך 20 דקות.

3. מגלגלים מהעיסה קציצות בגודל שווה, מחממים במחבת 3-4 כפות שמן ומטגנים כל קציצה במשך 2-3 דקות מכל צד. מוציאים אותן לצלחת מרופדת בנייר סופג.

4. בסיר רחב ושטוח על אש בינונית, מחממים 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא רך ושקוף. מוסיפים רסק עגבניות, תבלינים ומים, מערבבים ונותנים לרוטב להגיע לרתיחה. כשהכל מבעבע, מוסיפים לסיר את הקציצות, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 דקות.

5. מוסיפים לסיר את הניוקי המטוגן, מערבבים קלות, מביאים יחד לרתיחה ומגישים מיד, חם.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
בשר

פתיתים בולונז בסיר אחד: בריא ופיקנטי 

ורד כהן | 16.01.24

ללקק את האצבעות

מוקפץ בשרי זריז עם ברוקולי בסיר אחד

ורד כהן | 09.01.24

מנה בצ'יק צ'אק

שווארמה בטורטיה שניצל- קריספי, יוקרתי וטעים!

אוראל בראל | 16.11.23
ש

מיוחד לפורים

מתחת ללחם מסתתר תבשיל בשר מושלם

אוראל בראל בשיתוף ב'וצרי | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

וואו: "מלפוף" - כרוב שלם ממולא בשר ואורז

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

הייטק, הנדסת תוכנה >>

את הולכת לעוף על זה! • כך תרויחי כפול!

כיכר בשיתוף תכלית | מקודם
ש

מיוחד

כך תכינו סטייק מהיר במחבת עם נתח דנבר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

רביולי אסאדו: כיסוני פסטה במילוי בשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

מה תגישו היום? סופגניית המבורגר כמובן

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד

אסאדו קרוקטס: כדורים פריכים במילוי מענג

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

אוירה תורנית וביתית

מענקים ומלגות ייחודיות לתואר שני בחינוך לנשים

כיכר בשיתוף מכללת הרצוג | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כך תכינו "קציצות אבוחצירא" מושלמות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

מאפה שהוא ארוחה שלמה: לחמניות בשר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

לא התבלבלנו - וזה גאוני: שווארמה מופלטה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

בול להיום: תבשיל נקניקיות מרגז ופתיתים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

האיש שחלם חלום:

לא תאמינו מה הוצע לדוד (60) שחלם כל חייו להרוויח מנדל"ן

כיכר בשיתוף סיני השקעות | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כמה שזה טעים: לחמניות באן ובשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

הכי טעים שיש: ספגטי ברוטב בולונז עשיר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ל"ג בעומר

מה אוכלים ליד המדורה? אנטריקוט בטורטיה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

ארוחה לכל המשפחה: לזניה בשרית טעימה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

קורע לב:

איך אפשר להסביר לתינוקת בת שנה שאמא לא תשוב יותר???

כיכר בשיתוף ועד הרבנים | מקודם
ש

מדריך וידאו מפורט

כך תתקתקו "על האש" שווה כמו מקצוענים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

"לוליפופ" על האש: שיפודי בשר עסיסיים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

המבורגר מהיר וטעים של וול דאן, התוספות - עליכם

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם