בשר

תנו ביס, התוספת כבר בפנים. המבורגר ממולא בבצל מקורמלמה אוכלים היום?כל אחד יכול להכין המבורגר ממולא בבצל מקורמלאחת התוספות המעולות להמבורגר זה בצל מקורמל, אבל מה אם צולים את הקציצות כשהתוספת הזו *כבר נמצאת בפנים*?
המבורגר טלה עסיסימה אוכלים היום?אוקיי, וואו: קבלו המבורגר שיפיל את כולםלהכין המבורגר בבית נשמע לכם מאיים? המבורגר טלה מכניס אתכם להתקף חרדה? בואו. אנחנו נעביר לצד השני של הגשר
פהיטס על האש. רצועות בשר וירקות מבושלים עם אורזמה אוכלים היום?פלאנק: הנתח האיכותי שאתם לא מכיריםפלאנק סטייק הוא נתח איכותי מאוד שלא כולם מכירים - ואנחנו כאן כדי לתקן את המעוות עם ארוחת מופת מהירה
בשר טחון מושלם לטאקו מקסיקנימה אוכלים היום?בשר טחון מושלם לטאקו - התוספות עליכםאנחנו נלמד אתכם איך מכינים בשר טחון עסיסי במיוחד, ממש כמו במקסיקו, ואתם תתארגנו על טורטיות ואבוקדו לגוואקמולי
פלאוטה. טורטייה במילוי בשר וזוקינימה אוכלים היום?"פלאוטה" זה בדיוק מה שאתם צריכים עכשיופלאוטה היא מנת רחוב פופולרית במקסיקו - וארוחת הצהריים / ערב / אירוח הכי מדויקת לקיץ
משלוח מנות של אנטריקוט בג'בטהספיישל פוריםלמשלוח המנות המושלם הזה אף אחד לא יסרבמורן פינטו עם משלוח מנות שיוכיח למי שיקבל אותו שהוא חשוב לכם. באמצע טירוף הפורים - זה מה שהכי כיף לקבל
נקניק סלמי אפוי ברוטב צ׳ילי-חרדל משגעספיישל פוריםלשולחן הפורים: סלמי ברוטב צ׳ילי-חרדל משגעמנת פתיחה לסעודת פורים שתפיל את כולם - באחריות: מתכון לנקניק סלמי ברוטב צ׳ילי-חרדל משגע של השפית מורן פינטו
תבשיל צ'ילי קון קרנה פיקנטי בסטייל מקסיקנילכבוד שבתתבשיל צ'ילי קון קרנה פיקנטי בסטייל מקסיקנייש גרסאות שונות למאכל ובהן נוספים לו עגבניות או שעועית, כמו כאן - ארוחה בסיר אחד בלבד
מרק בשר וירקות טעים ומחמםמה אוכלים היום?מרק בשר וירקות שכל אחד צריך לדעת להכיןמסוג המנות שמכינים בשיטת "ערבב ושכח" - על הכיריים, למשך שעתיים, עד שהבשר נעשה רך והמרק סמיך ומהביל
סיגר במילוי בשר מתקתקמארחים בחנוכה: סיגר במילוי בשר מתקתקהשפית מורן פינטו עם מתכון לסיגר במילוי בשר מתקתק עם חמוציות וצנוברים - מושלם לאירוח חמים ליד החנוכייה
קציצות בשר אפויות ברוטב קארי וקוקוסמה נאכל היום?קציצות בשר אפויות ברוטב קארי וקוקוסהנה מתכון לקציצות אפויות, כי יש לנו אפס עניין לעמוד ליד הכיריים הלוהטות במשך חצי שעה
לא יישאר פירור: קציצות בשר עם אפונהמה נאכל היום?לא יישאר פירור: קציצות בשר עם אפונהדניאלה שרביט עם מתכון לקציצות בשר מתובלות היטב עם אפונה, שמכינים בקלות ובמהירות
טאקו מקסיקני. טורטיה במילוי בשר ושעועיתמה אוכלים היום?טאקו מקסיקני במילוי בשר ושעועיתהשפית מורן פינטו עם מנה קלה להכנה וטעימה בטירוף שתשלח אתכם לסייסטה מענגת - אז קחו את זה בחשבון!
בשר מפורק בסגנון מקסיקנימה אוכלים היום?לטאקו הבא שלכם: בשר מפורק בסגנון מקסיקניוחכו שתגיעו לרוטב! הוא סמיך, עשיר, מלא בטעם ועוטף היטב בשר רך ועסיסי. ללקק את האצבעות
קציצות בשר ברוטב אדוםמה אוכלים היום?הקציצות שנולדו "בטעות" ויצאו מושלמותכשאנחנו עושים טעות זה עולה לנו בסיר אורז שרוף, כשהשפית מורן פינטו טועה התוצאה היא סיר קציצות עסיסי
עראייס חמים וטעיםמה נאכל היום?עראייס חמים וטעים שמכינים בקלי קלותעראייס - פיתה הממולאת בבשר טחון ונצרבת בשמן שהופך אותה לפריכה ובקיצור, מופלאה
פילה מושט מטוגן בציפוי פריךמה אוכלים היום?פילה מושט שאוכלים פריך וחם ישר מהטיגוןהשפית מורן פינטו עם מתכון לדגי מושט מצופים בתערובת פירורי לחם ותבלינים שאף אחד לא יצליח לסרב להם
קציצות בשר ואורז ברוטב אדוםארוחה בסיר אחד"קיפודים" של בשר ואורז ברוטב אדוםקציצות בשר ואורז ברוטב אדום שאנחנו אוהבים לקרוא להן קיפודים בזכות האורז שעומד לו בגאון ומדמה את קוצי הקיפוד
קציץ בשר ברוטב ברביקיומה אוכלים היום?תקראו לכולם: קציץ בשר ברוטב ברביקיולמה לעבוד על כל קציצה בנפרד כשאפשר פשוט לאפות הכל יחד בצורת כיכר? הכירו את הקציץ
אורז עם בשר טחון וירקותמה אוכלים היום?את הסיר הזה כל אחד צריך לדעת להכיןמתכון לתבשיל אורז עם בשר טחון וירקות - עיקרית ותוספת בסיר אחד מזין וטעים שאתם עומדים להכין שוב ושוב
כיכר אוכל
המומלצים