ישי ריבו  פאה  ישיבות  הרב עדס

בשר

צלעות טלה בשום ורוזמריןקלות ועסיסיות: צלעות טלה בשום ורוזמריןגם אם אתם לא חובבים גדולים של בשר כבש, את המתכון הזה אתם חייבים לנסות לפני שאתם נפרדים ממנו לנצח (אוכל)
פאד קפאו תאילנדימה אוכלים היום?איך מתקתקים גיחה לתאילנד ב-20 דקותמתכון לפאד קפאו: מנת בשר טחון מוקפץ כמו שמוכרים בכל פינת רחוב בתאילנד (מתכונים, אוכל)
אסאדו ביין ופלפלת של מסעדת אנטריקוטספיישל שבועותאסאדו ביין ופלפלת של מסעדת אנטריקוטמסעדת אנטריקוט פותחת את עונת הקיץ אחרי שבועות, ומתכון של השף החדש דריו למנה בשרית מעולה מבית אנטריקוט במיוחד לחג השבועות (אוכל, שיווקי)
עראייס ערבי קלאסי וסלט משוואיהל"ג בעומרליד המדורה: עראייס עסיסי וסלט משוואיהלמה להכין בשר על האש ולהגיש עם פיתות כשאפשר לאחד את השניים למנה אחת מושלמת? (מתכונים, אוכל)
שניצל עגל במילוי פירות יבשים ורוטב משמשיםספיישל ט"ו בשבטנעים להכיר: שניצל בקר - גרסת הגורמההשפית מורן פינטו עם דרך מיוחדת להכנת שניצל עגל מענג במילוי פירות יבשים ורוטב משמשים (מתכונים, אוכל)
לחמעג'וןמה אוכלים היום?לחמעג'ון או הדרך הכי שווה לנצל בשר טחוןפיצה טורקית, פיצה ארמנית או לחם עם בשר וארבע מדינות שמתחרות על הקרדיט. האמת? לגמרי בצדק (מתכונים, אוכל)
קציצות בשר ברוטב עגבניותמה אוכלים היום?לגזור ולשמור: קציצות בשר ברוטב עגבניותמתכון אולטימטיבי שכל אחד צריך לדעת להכין, כזה שממלא את הבית בניחוחות של בישול אוהב שלא יישכחו במהרה (אוכל)
סטייק אנטרקוט מושלםארוחה זוגיתאחת ולתמיד: כך מכינים סטייק אנטרקוט מושלםוכל מה שתצטרכו זה 3 מרכיבים, מחבת אחת ו-15 דקות מזמנכם לארוחה זוגית של אמצע שבוע (מתכונים, אוכל)
קציצות ברוטב אדום חריףמה אוכלים היום?קציצות בשר ברוטב חריף של מורן פינטוחריף, אבל גם הילדים לא יוכלו לעמוד בפניהן. אפשר להגיש אותן לצד פירה או אורז או לדחוף בבגט פריך (מתכונים, אוכל)
אוסובוקו עגל-ויל על מצע פירה ירקות שורשבאנו לשדרגצפו: אוסובוקו עגל-ויל על מצע פירה שורשיםמדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת מנה שתוציא אתכם שפים: נתחים עסיסיים של עגל-ויל צרפתי משובח ופירה ממכר (מתכונים)
שיפודי בשר עם רוטב צ'ימיצ'ורימה אוכלים היום?תקראו לכולם: ארוחה משפחתית של סוף החופשמשהו שתמיד פחדנו לנסות בבית? על האש. אבל סוף החופש כבר כאן והגיע הזמן לעשות את הצעד הזה (מתכונים, אוכל)
לזניה בשרית. שכבות של טובמה אוכלים היום?לתקתק ארוחה: לזניה בשרית של מורן פינטוכי זה שעכשיו 'בין הזמנים' לא אומר שיש זמן להתפרע במטבח. אז הנה לזניה שמסדרים בשכבות ומשגרים לתנור (מתכונים, אוכל)
ארוחת ערב לשניים במחבת אחתארוחה זוגיתארוחת ערב לשניים: סטייק ותפוחי אדמה במחבתלמה לאכול בחוץ אם אתם יכולים לעשות נפלאות במטבח כמו מקצוענים? מתכון מהיר וקל (מתכונים, אוכל)
קרפצ'יו אנטרקוט של מסעדת ביסטרו 45מיוחדצפו: קרפצ'יו אנטרקוט של מסעדת ביסטרו 45אחת ולתמיד: כך תכינו קרפצ'יו אנטרקוט מדוגם שישנה את כל מה שאתם חושבים על אירוח ומנות גורמה. רמז: זה קל משחשבתם (מתכונים, אוכל)
כיסוני קורזה מסורתייםתוצרת ביתכיסוני קורזה מסורתיים של השף מיכאל אמאייבהגרסה הקווקזית לקרעפלאך - כיסונים מבצק ללא שמרים ממולאים בבשר בקר או כבש. התוצאה טעימה, עסיסית ויפה לעין (מתכונים, אוכל)
רול סטייק בטריאקי ממולא בירקותמה אוכלים היום?צפו: רול סטייק בטריאקי ממולא בירקותארוחת ערב ביתית שמרגישה כאילו יצאתם למסעדת גורמה, מינוס להתארגן שעתיים מול מראה, לחפש בייביסיטר ולהגיע למקום עמוס שמוציא את התיאבון (מתכונים, אוכל)
לצלות בשר על האש כמו שףל"ג בעומר טעיםהמדריך השלם לצליית בשר על האש כמו שףהשף קובי קטני עם טיפים חשובים שיהפכו אתכם למקצוענים בכל מה שקשור ל"על האש", ושני מתכונים שווים לסטייק אנטרקוט עסיסי והמבורגר מנצח (מתכונים, אוכל)
סלופי ג'ו - תוך פחות מ-30 דקות על שולחנכםארוחה מהירהתוך פחות מ-30 דקות על שולחנכם: סלופי ג'ו"סלופי ג'ו" - כלומר, ג'ו המרושל, הוא שמו של אחד הכריכים האמריקאיים הכי פופולריים שיש וכשמו כן הוא: מלית בשר טחון ברוטב עגבניות שמכינים "ברישול" שלא פוגע בטעם (אוכל)
שפרדס פאי - פאי רועיםמה אוכלים היום?שפרדס פאי: פשטידת בשר ופירה קלאסיתבאנגליה ובאירלנד זו אחת המנות הכי פופולריות שיש - ולא בלי סיבה מוצדקת. המאפה יכול להיות מורכב משאריות ועדיין התוצאה תהיה מעולה: שכבת בשר וירקות בציפוי פירה (אוכל)
כיסונים במילוי בשר מתובל בסגנון ג'מייקנימארחים בחנוכה: כיסוני בשר ג'מייקניםקצת גאוגרפיה: ג'מייקה היא מדינת אי בים הקריבי, בסמוך למרכז אמריקה. וכמו האוכל האזורי, גם להם יש גרסה - מוצלחת מאוד - לאמפנדס הספרדי (מתכונים, אוכל)
כיכר אוכל
המומלצים