שערי מט"ח:4.20  $3.63  

בשר

לחמניות במילוי בשרמה אוכלים היום?לחמניות בשר עסיסיות שסוגרות פינה לצהרייםלחמניות רכות ממולאות בתערובת מפנקת של בשר וצנוברים מתובלים היטב. מגישים עם סלט ירקות עשיר - ויש לכם ארוחה
לחמעג'ון (לחמה בעג'ין) - מאפה בשר מושלםמה אוכלים היום?סוגרים פינה לארוחה משפחתית: לחמעג'וןארמניה, לבנון, טורקיה, סוריה, ניגריה - חמש מדינות לפחות רבות על הקרדיט למאפה הזה ויש להן סיבה טובה מאוד
מאפה בצק עלים במילוי בשרמה אוכלים היום?מאפה בצק עלים במילוי בשר של מורן פינטוהדבר הכי מאתגר במנה הזו הוא "קליעת" הבצק מעל הבשר, אבל גם הפעולה הזו לא דורשת מיומנות מיוחדת
סלופי ג'ומה אוכלים היום?הכי פשוט, הכי טעים: כריך "סלופי ג'ו" חלומיקלאסיקה אמריקאית שנולדה בזמן משבר "השפל הגדול" כשכמות התבלינים באה לחפות על כמות ואיכות הבשר
לחמניות ממולאות בשר עם פירות יבשיםמה אוכלים היום?כך תפנקו עם צהריים חגיגי יותר - בלי מאמץמה אוכלים בצהריים של ט"ו בשבט? מורן פינטו עם רעיון מדליק וטעים שעושה שימוש בכל הפירות היבשים שקניתם
קציצות בשר ועוף ברוטב חמוציות ושזיפיםמה אוכלים היום?קציצות בשר ברוטב חמוציות ושזיפים מתקתקעיגולים קטנים של אושר רך ועסיסי עטופים ברוטב חמוציות ושזיפים סמיך וארומה של קינמון חורפי. מתכון לזמנים חגיגיים
קובה אורז מטוגנת במילוי בשרניצול שאריותכך תהפכו את האורז של אתמול לקובה בשר נפלאכשנשאר לנו אורז, אנחנו פשוט אוכלים אותו למחרת. כשלמורן פינטו נשאר אורז, היא מכינה ממנו קובה בשר עסיסית בטירוף
קציצות קיפוד עם אורז ובשר שכולם יאהבומה אוכלים היום?קציצות קיפוד מדליקות וטעימות שכולם יאהבומורן פינטו עם מתכון לקציצות בשר עם אורז שנותן להן מראה "קיפודי" מדליק - ואין ילד שיסרב לאכול אותן
רוטב בולונז תוך 7 דקותניצול שאריותכך מתקתקים רוטב בולונז תוך 7 דקותהכנתם סיר קציצות בשר ונותרתם עם שאריות? הכינו מהן רוטב בולונז עסיסי וטעים שעובד עם כל פסטה
אילוסטרציההמבורגר של וול-דאן בדרך אליכם!מותג הבשר המוכר והאהוב ממשיך להעניק שירות מצוין לתושבי העיר ומציע תפריט טייק-אווי חם, טרי ומפנק. לדברי דור אסרף, השף הראשי: "נמשיך לשרת את קהל לקוחותינו שנהנה מהתפריט העשיר והמשובח, תוך הקפדה על כללי ההיגיינה והוראות משרד הבריאות" (אוכל, מקודם)
קציצות בשר ועוף ברוטבסוכות תשפ"א 2020קציצות בשר ועוף שאפשר לטגן או לבשל ברוטבמורן פינטו עם מתכון לקציצות בשר ועוף שאפשר לבשל ברוטב חמוציות וקינמון או רק לטגן אותן, לבחירתכם
קציצות בשר ברוטב עגבניותמה אוכלים היום?קלאסי: קציצות בשר משגעות ברוטב אדוםכל אחד צריך לדעת להעמיד סיר קציצות בשר הולם, כזה שעוטף את הבית בריח שממיס במקום את הלב
תנו ביס, התוספת כבר בפנים. המבורגר ממולא בבצל מקורמלמה אוכלים היום?כל אחד יכול להכין המבורגר ממולא בבצל מקורמלאחת התוספות המעולות להמבורגר זה בצל מקורמל, אבל מה אם צולים את הקציצות כשהתוספת הזו *כבר נמצאת בפנים*?
המבורגר טלה עסיסימה אוכלים היום?אוקיי, וואו: קבלו המבורגר שיפיל את כולםלהכין המבורגר בבית נשמע לכם מאיים? המבורגר טלה מכניס אתכם להתקף חרדה? בואו. אנחנו נעביר לצד השני של הגשר
פהיטס על האש. רצועות בשר וירקות מבושלים עם אורזמה אוכלים היום?פלאנק: הנתח האיכותי שאתם לא מכיריםפלאנק סטייק הוא נתח איכותי מאוד שלא כולם מכירים - ואנחנו כאן כדי לתקן את המעוות עם ארוחת מופת מהירה
בשר טחון מושלם לטאקו מקסיקנימה אוכלים היום?בשר טחון מושלם לטאקו - התוספות עליכםאנחנו נלמד אתכם איך מכינים בשר טחון עסיסי במיוחד, ממש כמו במקסיקו, ואתם תתארגנו על טורטיות ואבוקדו לגוואקמולי
פלאוטה. טורטייה במילוי בשר וזוקינימה אוכלים היום?"פלאוטה" זה בדיוק מה שאתם צריכים עכשיופלאוטה היא מנת רחוב פופולרית במקסיקו - וארוחת הצהריים / ערב / אירוח הכי מדויקת לקיץ
משלוח מנות של אנטריקוט בג'בטהספיישל פוריםלמשלוח המנות המושלם הזה אף אחד לא יסרבמורן פינטו עם משלוח מנות שיוכיח למי שיקבל אותו שהוא חשוב לכם. באמצע טירוף הפורים - זה מה שהכי כיף לקבל
נקניק סלמי אפוי ברוטב צ׳ילי-חרדל משגעספיישל פוריםלשולחן הפורים: סלמי ברוטב צ׳ילי-חרדל משגעמנת פתיחה לסעודת פורים שתפיל את כולם - באחריות: מתכון לנקניק סלמי ברוטב צ׳ילי-חרדל משגע של השפית מורן פינטו
תבשיל צ'ילי קון קרנה פיקנטי בסטייל מקסיקנילכבוד שבתתבשיל צ'ילי קון קרנה פיקנטי בסטייל מקסיקנייש גרסאות שונות למאכל ובהן נוספים לו עגבניות או שעועית, כמו כאן - ארוחה בסיר אחד בלבד
כיכר אוכל
המומלצים