מבשלים בכיכר

צלי כתף ברוטב מפתיע: השילוב שכולם מדברים עליו

השף אבי מילר, בתוכנית הבישול המצליחה בכיכר, מגיש לנו את המתכון שכולם ידברו עליו - חמש שעות בתנור בטמפרטורה נמוכה, והצלי נמס בפה, עטוף בטעמים עשירים ומפתיעים שלא תשכחו לעולם | זה לא סתם צלי - זו חוויה קולינרית של ממש (אוכל ומתכונים)

השף אבי מילר מכין צלי כתף עסיסי עם טוויסט של אננס ורוטב טריאקי - צפו (צילום: כיכר השבת)
סועדים6
זמן הכנה320 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

מצרכים

    • נתח צלי כתף שלם
    • תערובת פטריות טריות
    • פרוסות אננס טרי
    • 2 בצלים חתוכים לרצועות
    • 2 בצלים סגולים חתוכים לרצועות
    • סלרי קצוץ
    • חצי כוס רוטב טריאקי
    • חצי כוס רוטב צ'ילי
    • חצי בקבוק יין אדום איכותי
    • כפית מלח גס
    • חצי כפית פלפל שחור גרוס
    • כפית גריל עוף
    • כפית פפריקה מתוקה
    • חצי כפית אורגנו
    • כפית תערובת טוסקנה

    הוראות הכנה:

    1. מניחים את הבצל והפטריות בסיר גבוה המתאים לתנור או בתבנית גבוהה.

    2. מניחים את הבשר מעל הבצל והפטריות.

    3. מורחים את הצ'ילי והטריאקי.

    4. מסדרים את פרוסות האננס בצדדים.

    5. מפזרים את המלח ושאר תערובות התבלינים והסלרי.

    6. מוסיפים את היין וסוגרים היטב עם מכסה הסיר, או לחלופין עם נייר אפייה ומעליו שתי שכבות נייר כסף.

    7. אופים בתנור למשך 5 שעות בטמפרטורה של 150 מעלות צלזיוס.

    בתאבון!

    אהבתם? שתפו בתגובות!

    האם הכתבה עניינה אותך?

    כן (93%)

    לא (7%)

    תוכן שאסור לפספס:

    0 תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    6
    אלוף נראה אאאששש שאלה קטנה אמרת 150 מעלות בתנור על מצב גריל או אפיה 2 פסים עליון תחתון???
    בר
    5
    וואלה נראה טעיםם מעניין לנסות
    חנה
    4
    אפשר לעשות אותו מתכון עם אצבעות אנטריקוט?
    ב.
    בהצלחה
    כן
    3
    החליפו את הסיר לאחר שראו שהוא קטן מדי
    שימו לב
    חדי עין שמו לב
    ישראל
    2
    אתה מציק תן לו לעבוד תסתכל מהצד ותהנה
    אלירן קקון
    1
    ככה בלי טיגון לפני של הבצל או הנתח ?
    לנה

    אולי גם יעניין אותך:

    עוד בעיקריות: