סועדים10
זמן הכנה195 דק'
רמת קושיקל
בשרי
מצרכים
- נתח רוסטביף שלם 1 יחידות
- חרדל גרגירים 1 יחידות
- סילאן 1 יחידות
- ראש שום 1 יחידות
- רוזמרין או טימין 1 צרור
- מלח ופלפל לפי הטעם 1 יחידות
אופן ההכנה
- אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים (כמויות לפי הטעם) ומורחים היטב את הנתח מכל הצדדים
- מכניסים לתנור: מכסים את הנתח בנייר אפייה ומעליו נייר כסף ומכניסים לתנור למשך 3 שעות על 180 מעלות
- רגע לפני ההגשה: פורסים את הנתח לפרוסות שוות ומגישים. מומלץ לפזר מסביב לנתח אנטיפסטי או ירקות חיים ועשבים