כמו במסעדות

מתכון חגיגי לרוסטביף למי שאוהב אורחים 

תמיד חלמתם לבשל נתח בשר כמו בתמונות? זה באמת פשוט • קונים נתח, עוטפים אותו בתבלינים, מכניסים לתנור וזהו.. • שימו לב: האורחים ירצו לחזור (מתכון)

רוסו ביף של הביוקר (צילום: שף אלי אבן צור)
סועדים10
זמן הכנה195 דק'
רמת קושיקל
בשרי

מצרכים

  • נתח רוסטביף שלם 1 יחידות
  • חרדל גרגירים 1 יחידות
  • סילאן 1 יחידות
  • ראש שום 1 יחידות
  • רוזמרין או טימין 1 צרור
  • מלח ופלפל לפי הטעם 1 יחידות

אופן ההכנה

  1. אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים (כמויות לפי הטעם) ומורחים היטב את הנתח מכל הצדדים
  2. מכניסים לתנור: מכסים את הנתח בנייר אפייה ומעליו נייר כסף ומכניסים לתנור למשך 3 שעות על 180 מעלות
  3. רגע לפני ההגשה: פורסים את הנתח לפרוסות שוות ומגישים. מומלץ לפזר מסביב לנתח אנטיפסטי או ירקות חיים ועשבים

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (94%)

לא (6%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

11
איזה מספר זה רוסטביף? 5?
שירה
10
ואו מטורף 🙌🏼 נמס בפה🔥
רפאל
9
נראה פגז אני ינסה
רחל
8
כל פעם שאני מנסה את המתכונים של השף הזה, פשוט ללקק את האצבעות...
רפאל ביברפלד
7
נראה מטורף וקל להכנה!!
שפרה
6
איזה מספר אפשר לקחת במקום רוסטביף?
שירה
5
‏נראה מעולה😍
איילת
4
נראה מעולה!!
‏איילת
3
מאוד טעים
אבן
2
נראה מושלם! תודה לשף אלי!!!
מיכל
1
מה 1 יחידה מסוג
שולמית

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבשר: