כיכר השבת

מתכון לפאי רועים

מתכון לפאי רועים: לרגל שבת פרשת פרה, מערכת מדור משפחה מגישה מתכון אנגלי מסורתי המורכב מתפוחי אדמה והרבה בשר בקר. "פאי רועים": כמה טעים, ככה פשוט

6
צ´ יעקובסון | כיכר השבת | י"ט באדר ב' | 25.03.11
מתכון לפאי רועים
(פלאש 90)

לרגל שבת פרשת פרה, "כיכר השבת" מגיש מתכון אנגלי מסורתי המורכב מתפוחי אדמה והרבה בשר בקר. כמה טעים, ככה פשוט.

החומרים לפאי רועים

קילו תפוחי אדמה
גזר אחד
בצל אחד
חתיכה אחת סלרי
שני שיני שום
3/4 קילו בשר בקר טחון
שמן לטיגון
מלח ופפריקה לפי הטעם
שתי כפות קמח

אופן ההכנה:

מרתיחים את תפוחי האדמה כמו לפירה. מסננים ומניחים בקערה לקרר. מועכים ומשאירים בצד.

קוצצים את הבצל ושאר הירקות, מחממים שמן במחבת ומכניסים את הירקות לאידוי בשמן עד להתרככות, על להבה נמוכה.

מכניסים את הבשר, מפוררים עם כף ומאדים עד להחלפת צבע הבשר והתרככות.

מוסיפים את הקמח ומעררבים היטב. מכינים תבנית אפיה עם מעט שמן בתחתית, מניחים את הבשר בשכבה, ומעליו את תפוחי האדמה המעוכים.

מפזרים פפריקה מעל, ואפשר גם לרסס שמן מספריי. אופים בתנור בחום בינוני עד להזהבת השכבה העליונה.

תוכן שאסור לפספס
6 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
4
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אילה25.03.11
3
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אילה25.03.11
2
תכתבו עוגה!
saroushi25.03.11

הצגת כל התגובות

1
אחרי כמה ימים...זה כבר לא משהו...מנסיון של שנים. ועוד משהו, עושים את זה בעיקרון עם פיירקס. זה הכי נוח.
אני 26.03.11
בשר

פתיתים בולונז בסיר אחד: בריא ופיקנטי 

ורד כהן | 16.01.24

ללקק את האצבעות

מוקפץ בשרי זריז עם ברוקולי בסיר אחד

ורד כהן | 09.01.24

מנה בצ'יק צ'אק

שווארמה בטורטיה שניצל- קריספי, יוקרתי וטעים!

אוראל בראל | 16.11.23
ש

מיוחד לפורים

מתחת ללחם מסתתר תבשיל בשר מושלם

אוראל בראל בשיתוף ב'וצרי | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

וואו: "מלפוף" - כרוב שלם ממולא בשר ואורז

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מודל מנצח

להיות בעל עסק בינלאומי בלי סחורה ושילוח

כיכר בשיתוף מרקטיזים | מקודם
ש

מיוחד

כך תכינו סטייק מהיר במחבת עם נתח דנבר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

רביולי אסאדו: כיסוני פסטה במילוי בשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

מה תגישו היום? סופגניית המבורגר כמובן

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד

אסאדו קרוקטס: כדורים פריכים במילוי מענג

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

תנופת פיתוח אדירה

הדרך הנכונה לדירה משלכם: עפולה הופכת ליעד נדל"ן אטרקטיבי למשפחות

כיכר בשיתוף ויסל נדל"ן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כך תכינו "קציצות אבוחצירא" מושלמות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

מאפה שהוא ארוחה שלמה: לחמניות בשר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

לא התבלבלנו - וזה גאוני: שווארמה מופלטה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

בול להיום: תבשיל נקניקיות מרגז ופתיתים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

משרות נחשקות

סמינר שיוציא אותךְ עם תואר איתו תרויחי כפול

כיכר בשיתוף תכלית | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כמה שזה טעים: לחמניות באן ובשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

הכי טעים שיש: ספגטי ברוטב בולונז עשיר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ל"ג בעומר

מה אוכלים ליד המדורה? אנטריקוט בטורטיה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

ארוחה לכל המשפחה: לזניה בשרית טעימה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ללא ידע קודם • מחזור ג'

ההרשמה לתוכנית החרדית להכשרת מתכנתים יצאה לדרך!

כיכר בשיתוף קודקוד | מקודם
ש

מדריך וידאו מפורט

כך תתקתקו "על האש" שווה כמו מקצוענים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

"לוליפופ" על האש: שיפודי בשר עסיסיים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

המבורגר מהיר וטעים של וול דאן, התוספות - עליכם

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם