
This browser does not support the video element.
מצרכים
למילוי:
- 500 גרם בשר טחון מרשת הקצביות וול-דאן
- בצל קצוץ דק
- 3 כפות שמן
- כפית תבלין גריל עוף של וול-דאן
- כפית סוכר חום
- מלח לפי הטעם
לבצק:
- חצי קילו ג׳ריש (בורגול טחון דק דק)
- חצי כוס קמח לבן
- חצי כוס סולת
- ביצה
- 3 כפות שמן
- כפית תבלין גריל עוף של וול-דאן
- מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
1. משרים את הג׳ריש כחצי שעה במים, מסננים וסוחטים היטב.
2. מוסיפים את שאר מרכיבי הבצק, לשים עד שמתקבל מרקם בצק רך, ומכניסים למקרר ל-40 דקות.
3. במחבת – מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הבשר, התבלינים והסוכר, ומפוררים עד שהבשר מוכן. מצננים.
4. בידיים רטובות יוצרים כדור, חורצים באמצע עם האצבע, יוצרים כיס וממלאים בבשר.
5. סוגרים היטב ומטגנים עד להזהבה מכל הצדדים.
בתיאבון!
מאת השף: אוראל בראל
קריינות: ליקול הפקות – קריינות מקצועית שמשאירה חותם