כיכר השבת

סוד השף

כך תכינו קובה מטוגנת, קריספית וטעימה בלי להסתבך בכלל

הבצק רך, הקרום קריספי, והביס – לא מהעולם הזה. הקובה המטוגנת הזו תשדרג לכם כל ארוחה ותעלים כל שאריות | מתכון מדויק, שלב אחרי שלב – כולל כל הסודות הקטנים (אוכל ומתכונים)

קובה מטוגנת פריכה מבחוץ, נמסה מבפנים
קובה מטוגנת פריכה מבחוץ, נמסה מבפנים (אוראל בראל בשיתוף וול דאן | קריינות: ליקול הפקות)

This browser does not support the video element.

קובה מטוגנת פריכה מבחוץ, נמסה מבפנים- צפו (אוראל בראל בשיתוף וול דאן | קריינות: ליקול הפקות)

מצרכים

למילוי:

  • 500 גרם בשר טחון מרשת הקצביות וול-דאן
  • בצל קצוץ דק
  • 3 כפות שמן
  • כפית תבלין גריל עוף של וול-דאן
  • כפית סוכר חום
  • מלח לפי הטעם

לבצק:

  • חצי קילו ג׳ריש (בורגול טחון דק דק)
  • חצי כוס קמח לבן
  • חצי כוס סולת
  • ביצה
  • 3 כפות שמן
  • כפית תבלין גריל עוף של וול-דאן
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

1. משרים את הג׳ריש כחצי שעה במים, מסננים וסוחטים היטב.

2. מוסיפים את שאר מרכיבי הבצק, לשים עד שמתקבל מרקם בצק רך, ומכניסים למקרר ל-40 דקות.

3. במחבת – מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הבשר, התבלינים והסוכר, ומפוררים עד שהבשר מוכן. מצננים.

4. בידיים רטובות יוצרים כדור, חורצים באמצע עם האצבע, יוצרים כיס וממלאים בבשר.

5. סוגרים היטב ומטגנים עד להזהבה מכל הצדדים.

בתיאבון!

מאת השף: אוראל בראל

קריינות: ליקול הפקות – קריינות מקצועית שמשאירה חותם

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
בשר