כיכר השבת

ארוחה ל-2 סועדים

מתכון לדג בקלה (קוד) ברוטב עגבניות עסיסי

זה מתכון שראוי לשמור בהישג יד ויש לכם מנה מרשימה במינימום עבודה שתשדרג לכם את צלחת ארוחת הערב: מתכון לדג בקלה ברוטב עגבניות ותימין עסיסי וטעים • עד 10 דקות עבודה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת | ט' בסיון | 07.06.14
בקלה (דג קוד) ברוטב עגבניות ותימין עסיסי
בקלה (דג קוד) ברוטב עגבניות ותימין עסיסי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 פילטים של דג בקלה (קוד)
  • 2 עגבניות אדומות
  • 1/2 בצל
  • 2 גבעולי תימין (ללא העלים)
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1/2 כפית סוכר חום בהיר
  • 1 כף שמן זית

אופן הכנת בקלה ברוטב עגבניות:

רגע לפני: זה מתכון שראוי לשמור בהישג יד ויש לכם מנה מרשימה במינימום עבודה שתשדרג לכם את צלחת ארוחת הערב: מתכון לדג בקלה ברוטב עגבניות ותימין עסיסי וטעים.

• קוצצים את העגבניות והבצל.

• מחממים את השמן במחבת עם שוליים מעט גבוהים או סיר סוטז' רחב, ומטגנים את הבצל במשך 5-8 דקות, עד להשחמה קלה.

• מוסיפים את העגבניות וגבעולי התימין, רוטב הסויה והסוכר ומביאים לרתיחה.

• מנמיכים לאש בינונית-נמוכה, ומבשלים את הרוטב במשך 5 דקות.

• מוסיפים את נתחי הדג, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 8-10 דקות, עד שהדגים מתרככים.

הגשה: למנה מושלמת, מניחים כל נתח דג בצלחת אישית, עליו יוצקים מספר כפות מרוטב העגבניות, ומגישים לצד קוביות תפוחי אדמה אפויות.

חדש! בקבוק 1 ליטר - הארוחה טעימה יותר עם קוקה-קולה

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
מנות פתיחה
ש

סינייה: מנת פתיחה מופלאה לשולחן פורים

אוראל בראל בשיתוף בוצ'רי | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לכבוד שבת

מוסקה: גלילות חציל אלגנטיות במילוי בשר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לכבוד שבת

הכי טעים ועסיסי שיש: דג "קבור" במלח גס

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לכבוד שבת

סלסלות קדאיף אישיות עם בשר וקרם חציל

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לכבוד שבת

דג בפפיוט: טכניקת בישול פשוט מעולה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מבצעים של פעם בשנה

מוסד הרב קוק; לא הספקתם להגיע למכירה? כנסו >>

כיכר בשיתוף מוסד הרב קוק | מקודם
ש

קליל וטעים

מתכון ממכר של וול דאן: דג לשבת שתכינו שוב ושוב

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מבשלים לשבת עם וול דאן

תכינו את החלה: קציצות דג עסיסיות לשבת

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

מבשלים לשבת עם וול דאן

דג מרוקאי לשבת: סלמון ברוטב חריף ועסיסי

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | 20.01.22

לכבוד שבת

ארוחה זוגית או מנת פתיחה נהדרת לשבת

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 16.12.21
ש

"בני חיי ומזוני"

בריאות? זיווג? זש"ק? פרנסה? זה מה שיושיע אתכם השנה

כיכר בשיתוף ברכת ישעיה | מקודם

מבשלים לסוכות

מנת פתיחה מיוחדת לחג: טונה בציפוי פריך

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 17.09.21

לכבוד שבת

לכבוד שבת: דניס שלם אפוי ברוטב לימוני

מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 15.07.21

לכבוד שבת

"חלת סלמון" יפה שמתאימה גם לסעודה שלישית

מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 01.07.21

לכבוד שבת

סלמון אפוי בחרדל ודבש עם חומץ בלסמי

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 24.06.21
ש

"על אלה אני בוכיה"

העדויות, הניצולים והזוועות: ספרי השואה שאתם חייבים לקרוא

כיכר בשיתוף מוסד הרב קוק | מקודם

לכבוד שבת

לכבוד שבת: קציצות דגים ברוטב עגבניות פיקנטי

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 17.06.21

לכבוד שבת

סלמון על כרוב מאודה ברוטב הדרים מעולה

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 04.03.21

לכבוד שבת

חילופי תפקידים: פלפלים חריפים ממולאים בדגים

מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 04.02.21

לכבוד שבת

סלמון אפוי ברוטב קרמי של פלפלים קלויים

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 28.01.21
ש

אלפי אנשים כבר מרוויחים

המנוי הזה שווה בממוצע 2,473 שקלים בחודש!

כיכר בשיתוף רייזאפ | מקודם

לכבוד שבת

דג ממולא ורוטב פלפלים חריף של מלי יהודיוף

מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 28.01.21

לכבוד שבת

לכבוד שבת: לברק עם תפוחי אדמה ועשבי תיבול

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 19.11.20

סוכות תשפ"א 2020

מאפה בצק עלים אישי עם סלמון וחרדל

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 08.10.20