מיוחד לפורים

מתכון לתבשיל בשר עטוף בלחם ביתי מושלם

אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת מנות אישיות של תבשיל בשר ועגבניות פיקנטי נהדר שמתחיל על האש ובהמשך נעטף בבצק ונשלח לתנור (מתכונים לפורים, אוכל)

תבשיל בשר עטוף בלחם ביתי (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 1 ק"ג בשר טחון של 'מותג הבשר'
  • 2 בצלים, קצוצים דק
  • 3 שיני שום, חתוכות לקוביות
  • 400 גרם קופסת שימורי עגבניות קצוצות דק
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית סוכר חום
  • 1 כפית ראס אל חנות
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית מלח
  • ללחם:
  • 500 גרם קמח (שוקלים לאחר הניפוי)
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות מיונז
  • 250 מ"ל מים
  • שמן זית
  • שומשום / קצח

אופן ההכנה:

'מותג הבשר' מציע מגוון רחב של מוצרי בשר איכותיים בכשרות מהודרת של בד"צ 'בני ציון', תחת פיקוחו והשגחתו של הגאון הרב בן-ציון מוצפי שליט"א. ניתן למצוא את מוצרי 'מותג הבשר' ברשת קצביות 'בוצ'רי' - בשורה גדולה לציבור המהדרין מן המהדרין, שיוכל לרכוש בשר איכותי טרי וקפוא בכשרות מהודרת ביותר ובמחירים מעולים.

פתיחת הרשת היא חלק ממגמה רחבה יותר של בד"צ 'בני ציון' לספק את הביקוש שיש ציבור בני התורה המקפידים על קלה כבחמורה, בשר איכותי בלי לוותר על קוצו של יוד בחומרות ובהידורים הנוהגים בבד"צ 'בני ציון'. בקרוב צפויה הרשת להתרחב לסניפים נוספים בירושלים וברחבי הארץ.

כתובת הסניפים הראשונים של רשת 'בוצ'רי' בירושלים:
שדרות משה דיין 39 (פסגת זאב)
טלפון להזמנות: 02-536-535

חי טייב 15 (הר נוף)
טלפון להזמנות: 02-651-1841

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

אופן הכנת תבשיל בשר עטוף בלחם ביתי (צילום ועריכה: אוראל בראל)

מתחילים בהכנת הבצק:
1. בקערת מיקסר, מערבבים את המים עם השמרים והסוכר וממתינים 10 דקות, עד שהשמרים מעלים קצף.

2. מוסיפים את הקמח והמיונז ומעבדים עם וו לישה על מהירות בינונית במשך דקה. מוסיפים את המלח ומעבדים במשך 5 דקות נוספות על מהירות גבוהה.

3. מעבירים את הבצק לקערה נפרדת ומשומנת. מכסים ומניחים במקום חמים להתפחה במשך שעה וחצי.

עוברים להכנת תבשיל הבשר:
4. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים 3 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את השום והתבלינים ומטגנים יחד במשך דקה.

5. מוסיפים את כל תכולת פחית העגבניות ואת הבשר ומפוררים היטב את הבשר. ממשיכים לבשל על אש בינונית, עד שהנוזלים מצטמצמים והבשר מבושל היטב.

הרכבת המנה:
6. מחלקים את תבשיל הבשר בין 6 תבניות עגולות בקוטר 20 ס"מ כל אחת.

7. מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה משומנים וקורצים 6 עיגולים בקוטר שמעט גדול יותר מקוטר התבניות, כדי שהבצק יעטוף אותן מלמעלה.

8. מברישים את הבצק בשמן זית, מפזרים מעל שומשום או קצח ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות במשך 10-15 דקות.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר