מה אוכלים היום?

מתכון למאפה בצק עלים עם נקניק קבנוס ובצל - פיסלדייה

הנקניקיות הכי פולניות מצליחות להעניק לפיסלדייה הצרפתית גרסה בשרית משובחת: מתכון למאפה בצק עלים עם עיגולי קבנוס ובצל בניחוח מעושן וטעם נהדר (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
מאפה בצק עלים עם קבנוס ובצל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 4 עלי מלאווח מופשרים
  • 4 בצל לבן בינוני
  • 4 נקניקיות קבנוס
  • 10 עגבניות שרי
  • 15 זיתים מסוג קלמטה
  • 5 כפות שמן
  • 1/4 כפית פלפל גרוס
  • 1 כף סוכר לבן
  • קמצוץ מלח

אופן הכנת מאפה קבנוס ובצל:

רגע לפני: הנקניקיות הכי פולניות מצליחות להעניק לפיסלדייה הצרפתית גרסה בשרית משובחת: מתכון למאפה בצק עלים עם עיגולי קבנוס ובצלים בניחוח מעושן וטעם נהדר.

• מחממים את התנור לחם של 200 מעלות.

• קולפים את הבצלים, ופורסים אותם לטבעות.

• חוצים לשניים את עגבניות השרי, וקוצצים גס את הזיתים.

• מחממים את השמן במחבת רחבה ומטגנים בה את הבצל הפרוס.

• כשהבצל הופך לשקוף, מוסיפים את הסוכר, המלח והפלפל ומטגנים היטב עד להזהבה.

• פורסים את הנקניקיות לעיגולים, מוסיפים למחבת, מטגנים עם הבצל במשך 4 דקות ומסירים מהאש.

• מסדרים את עלי המלאווח על גבי תבנית רחבה, מצופה בנייר אפיה.

• על כל עלה מלאווח, מניחים מספר כפות שווה מתערובת הנקניקיות והבצל, ומפזרים מעל את חצאי עגבניות השרי והזיתים.

• מכניסים לאפיה במשך 20 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר