מיוחד לחנוכה

מתכון לקרואסון פיסטוק מטוגן

קרואסון על בסיס בצק עלים ממולא בקרם פיסטוק מענג שמתקתקים בחצי שעה ויש לכם קינוח מושלם לאירוח הבא שלכם. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

קרואסון פיסטוק מטוגן (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 חבילת בצק עלים שמרים שהופשרה לילה במקרר
  • שמן לטיגון עמוק
  • סוכר לציפוי
  • למלית:
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 40 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 כפית מחית פיסטוק

אופן ההכנה:

מתכון ל-16-18 קרואסונים

צפו באופן ההכנה:

אופן הכנת קרואסון פיסטוק (צילום ועריכה: אוראל בראל)

1. בעזרת גלגלת או סכין חדה, חותכים את הבצק למשולשים.

2. מגלגלים את משולשי הבצק לרולים קטנים.

3. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק (בגובה של כ-5 ס"מ). מנמיכים לאש בינונית ומטגנים כך את הבצק המגולגל כדי שגם החלק הפנימי של הבצק יאפה היטב.

4. לאחר הטיגון, מגלגלים את הקרואסונים בסוכר ומניחים בצד לצינון.

5. ממיסים במשך 2 דקות במיקרוגל את השוקולד הלבן עם השמנת המתוקה ואז מוציאים את מחית הפיסטוק ומערבבים היטב לקבלת קרם במרקם אחיד.

6. חוצים את הקרואסונים לרוחב, ממלאים בהם את קרם הפיסטוק ומגישים מיד, חם.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר