סלט חסה, תותים ומנגו ברוטב מייפל-שמן זית

אתן רגילות להפריד רשויות בין פירות לירקות? זה הזמן להכין סלט כלאיים נהדר

שלומית רובין | כיכר השבת |
מרכיבים(6 מנות):
  • 1 ראש חסה אמריקאית
  • 1 סלסילת תותים
  • 1 מנגו
  • 1 בצל סגול
  • לרוטב:
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס מייפל
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

1. קורעים את עלי החסה לקרעים בינוניים ומניחים בקערה.

2. מסירים את העוקץ מהתותים וחותכים לרבעים.

3. מקלפים את המנגו וחותכים לקוביות גדולות.

4. פורסים את הבצל לעיגולים דקים ככל האפשר וחוצים לחצי (כך שהעיגולים יהפכו למעין 'מקלות')

5. מערבבים היטב את חומרי הרוטב ויוצקים מעל הסלט, כמה דקות לפני ההגשה.

בתיאבון!

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית