רגע לפני: מתכון נהדר למושט עדין אפוי

דגים הם המאכל המבוקש ביותר בתשעת הימים. מתכון לפילה מושט עדין בתוספת רצועות גמבה ונבטי חמניה * ארוחה מושלמת (מדור אוכל mame)

מורן פינטו | כיכר השבת |
מרכיבים(6 מנות):
  • 6 פילה מושט
  • 1 גמבה אדומה
  • 1 פלפל צהוב
  • מלח
  • 6 שיני שום
  • שמן זית
  • 1 לימון סחוט
  • 1/2 צרור כוסברה
  • נבטי חמניה

אופן ההכנה:

- מחממים תנור לחום בינוני

- מניחים בתבנית את הפילה כשצד העור כלפי מטה

- במג׳מיקס טוחנים פלפלים, תיבול, עשבי תיבול, שום ולימון

- מורחים על הדג

- מזלפים מלמעלה שמן זית בנדיבות ואופים 20 דק׳

- לפני ההגשה מפזרי נבטי חמניה

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית