רגע לפני: מתכון לספגטי ברוטב איטלקי

תשעת הימים אוטוטו מאחורינו. כמה מתכונים שיעזרו לכם לסיים את השבוע בטעם טוב * מתכון לספגטי ברוטב איטלקי מעט עבודה, המון טעם (מדור אוכל mame)

מורן פינטו | כיכר השבת |
מרכיבים(6 מנות):
  • 1 חב׳ ספגטי
  • 4 שיני שום כתושות
  • 3 כפות שמן
  • 10 עלי בזיליקום טרי
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 1/2 כוס מים

אופן ההכנה:

- מבשלים עד מידת אל דנטה את הספגטי ומסננים ממים.

- במחבת מחממים שמן ומטגנים בו קלות את השום ומיד מוסיפים את הרסק עגבניות, מערבבים יחד ומתבלים. מוסיפים את המים ומבשלים 3 דק׳ עד קבלת רוטב סמיך.

-קוצצים את עלי הבזיליקום ומוסיפים למחבת.

-מעבירים את הספגטי למחבת ומערבבים יחד עם הרוטב.

מגישים חם עם פרמז׳ן מגורד מלמעלה.

בתאבון!!

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית