בואי לחגוג את יום הצ'יפס הבינלאומי

חוקרים ממליצים על אכילת ירקות כתומים המלאים בבטא קרוטן. אכילת הירקות עצמן יעילה יותר מצריכת כדורי ויטמינים, מוסיפים החוקרים. המתכון הבא יעזור להכניס בטא קרוטן טעים לתפריט השבועי. לרגל יום הצ'יפס: מתכון פריך במיוחד

שמחה שוראקי | כיכר השבת |
מרכיבים(6 מנות):
  • 3 יחידות בטטה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף מלח גס
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
  • 1/2 כפית אבקת צ'ילי

אופן ההכנה:

מחממים את התנור ל230 מעלות. חותכים את הבטטות לציפס בעובי בינוני ומניחים על תבנית מרופדת בניר אפייה.

מטפטפים את השמן זית על הצ'יפס, מפזרים את התבלינים, והוכפים כדי לכסות את הצ'יפס עם השמן מכל צד. אופים למשך 25 דקות או עד שהצ'יפס קריספים מבחות ורכים בפנים.

אפשרות נוספת להכנה: מערבבים בתוך התבנית הרופדת את השמן והתבלינים. מוסיפים את הצ'יפס ומצפים משני צדדים עם בלילת השמן. אופים כנ"ל.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית