בריא יותר

מתכון ללביבות כרובית פריכות של מורן פינטו

לקח לנו קצת זמן, בארץ, עד שהכרובית נהייתה חלק מחיינו, בעיקר בגרסה שנקנית קפואה (כי הטריה מוגבלת בזמני גידולה). אבל למרות שהקפואה פחות פריכה מהטריה, ללביבות הללו היא פשוט מעולה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(צילום: אברומי לינשה)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חבילת כרובית קפואה, מופשרת
  • 1 כפית שום גבישי
  • מלח ופלפל
  • 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק + עוד, לטבילה
  • 2 ביצים
  • 1 כוס פירורי לחם זהובים
  • שמן לטיגון חצי עמוק
  • טחינה - להגשה

אופן ההכנה:

1. קוצצים דק דק את הכרובית. מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים ומשאירים בצד מעט פירורי לחם, לציפוי.

2. מחממים את השמן במחבת. יוצרים לביבות מהבלילה ומצפים בפירורי הלחם. מטגנים משני הצדדים, עד להזהבה טובה. מגישים עם טחינה ורוטב צ'ילי, לטבילה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר