מה אוכלים היום?

מתכון לפסטה ברוטב בשר שכל אחד צריך לדעת להכין

אין כאן רכיבים יומרניים, רק בשר עשוי טוב עטוף בעגבניות - ויש לכם רוטב עשיר, טעים ומנחם שעובד מצוין עם כל פסטה לארוחה משפחתית מושלמת. מתכון לרוטב בשר ועגבניות קל ומהיר לפסטה שכל אחד צריך לדעת להכין (מתכונים, אוכל)

רוטב בשר ועגבניות לפסטה (צילום: Food Photographer | Jennifer Pallian on Unsplash)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 בצל גדול, קצוץ היטב
  • מלח, רצוי מלח גס
  • 4 שיני שום, קצוצות
  • 800 גרם בשר בקר טחון
  • 150 גרם רסק עגבניות
  • 800 גרם מחית עגבניות (אל תתבלבלו עם רוטב עגבניות)

אופן ההכנה:

1. בסיר גדול, רצוי עם תחתית כבדה על אש בינונית, מחממים את השמן. כשהשמן חם, מוסיפים את הבצל וכפית מלח ומטגנים תוך ערבוב מדי פעם במשך כ-12 דקות, עד שהבצל רך מאוד.

2. מוסיפים לסיר את השום ומטגנים עוד 2 דקות, עד שהוא ריחני.

3. מוסיפים את הבשר, מעלים לאש גבוהה, מתבלים ב-1/2 כפית מלח ונותנים לבשר להתבשל עד להשחמה טובה וגוון קרמלי עמוק - סבלנות, זה לוקח זמן.

4. מערבבים פנימה את רסק העגבניות ומבשלים תוך ערבוב מתמיד במשך 5 דקות, עד שהגוון נעשה כהה יותר. מוסיפים את מחית העגבניות, מערבבים ומביאים לרתיחה. טועמים ומוסיפים 1/2 1 כפיות מלח (אפשר להפחית או להוסיף עוד, לפי הטעם).

5. מנמיכים לאש קטנה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 30-45 דקות תוך ערבוב מדי פעם. במקביל, מבשלים כל פסטה לפי ההוראות שעל האריזה, מסננים ומגישים עם הרוטב.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר