הום מייד

מתכון לרוטב ירוק קטיפתי לסלט ובעצם לכל דבר

תמיד תמצאו אצלנו במקרר מטבלים ורטבים מתוצרת בית, בשלל צנצנות. אבל הרוטב הירוק העשבוני והקטיפתי הזה הוא האהוב עלינו, כי בשונה מרטבים ירוקים רבים הוא לא מכיל אבוקדו ולכן נשמר לאורך זמן רב יותר (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
רוטב ירוק קטיפתי לסלט ובעצם לכל דבר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 כוס מיונז
  • 1/3 כוס שמנת חמוצה
  • 1/2 כוס פטרוזיליה
  • 1/3 כוס בזיליקום
  • 3 כפות עירית
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 1 שן שום קטנה - לא חובה
  • 1/4 כפית מלח גס
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים במעבד מזון או בבלנדר וטוחנים למחית חלקה.

הרוטב יישמר במקרר כמה ימים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר