באנו לשדרג

מתכון לסלט אבוקדו וביצים עשיר

כן, קוראים לזה "סלט אבוקדו וביצים" אבל במקרה הזה השלם מתעלה על סך חלקיו והופך לדבר הכי טוב שקרה לכריך שלכם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
לסלט אבוקדו וביצים "של הביוקר" (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 8 ביצים גדולות, מבושלות וחתוכות לקוביות
  • 1/3 כוס מיונז
  • 1/3 כוס יוגורט יווני רגיל
  • 1 כף חרדל דיז'ון
  • גרידת קליפה ומיץ מלימון אחד
  • 1 כף חומץ בן יין לבן
  • 3 כפות שמיר טרי קצוץ
  • 3 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 2 כפות בזיליקום טרי קצוץ
  • מלח גס ופלפל שחור טחון טרי
  • 2 כפות צלפים
  • 3 גבעולי סלרי, חתוכים לקוביות
  • 3-4 ענפי בצל ירוק, פרוסים דק
  • 1 אבוקדו, חתוך לקוביות

אופן ההכנה:

1. בקערה קטנה, מערבבים יחד את המיונז, היוגורט, החרדל, גרידת ומיץ הלימון והחומץ. מוסיפים את השמיר, הפטרוזיליה והבזיליקום; מתבלים במלח ופלפל ומערבבים שוב.

2. יוצקים את התערובת על הביצים ולאחר מכן מוסיפים את הצלפים, הסלרי, הבצל הירוק והאבוקדו, ומערבבים בעדינות.

הצעת הגשה: בוחרים ב-2 פרוסות לחם איכותי. מניחים רבע מכמות הסלט על פרוסה אחת ועליו מניחים פרוסות עגבנייה וחסה וסוגרים עם פרוסה נוספת.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר