מה אוכלים היום?

מתכון לסלט ברוקולי עם עגבניות שרי ומיונז טבעוני

אתם רואים סלט, אנחנו רואים ארוחה שלמה - ואתם תחליטו לאיזו קטגוריה לשייך אותו: מתכון לסלט ברוקולי עם עגבניות שרי והפתעות טעימות נוספות עטופים יחד ברוטב "מיונז" טבעוני נפלא (מתכונים, אוכל)

סלט ברוקולי עם עגבניות שרי ומיונז טבעוני (צילום: The Fry Family Food Co. on Unsplash)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ראש ברוקולי, שטוף היטב וחתוך לפרחים קטנים
  • 4 כפות תערובת גרעיני חמנייה, שומשום וגרעיני דלעת, קלויים קלות
  • 1/4 כוס חמוציות
  • 250 גרם עגבניות שרי, שטופות וחצויות
  • 1/2 כוס גרגירי חומוס מבושלים (אפשר מקופסת שימורים)

לרוטב:

  • 1/2 כוס גרגירי חומוס מבושלים (אפשר מקופסת שימורים)
  • 1/2 2 כפיות חומץ בלסמי לבן (אפשר להחליף בכל חומץ אחר)
  • מיץ מלימון אחד סחוט היטב
  • 1 כפית חרדל
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/2 כוס שמן אבוקדו / שמן זית או תערובת של שניהם
  • 1/2 אבוקדו

אופן ההכנה:

1. בבלנדר קטן, טוחנים את כל רכיבי הרוטב, מלבד השמן, עד לקבלת קרם סמיך. מוסיפים את השמן תוך כדי שהבלנדר פועל וטוחנים עד לאיחוד. טועמים ומשפרים תיבול, אם צריך.

2. בקערה גדולה, מניחים את כל רכיבי הסלט, מוסיפים את הרוטב ומערבבים בעדינות. מגישים מיד. אפשר להוסיף מעל חלבון צמחי שאוהבים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר