מתכון לעוגת שוקולד ושוקולד צ'יפס בספל תוך 5 דקות

מערבבים את המרכיבים לבלילה, מחלקים לשני ספלים, משגרים למיקרו לדקה ויש לכם עוגת שוקולד-שוקולד צ'יפס מפנקת בצ'יק. רוצו להכין - מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פינוק זוגי כאן ועכשיו. עוגת שוקולד אישית בספל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 בננה, מעוכה היטב
  • 1 כף שוקולד צ'יפס (לא חובה)
  • 1 ביצה
  • 2 כפות שמן צמחי
  • 2 כפות דבש
  • 3 כפות חלב
  • 1/4 כפית תמצית וניל
  • 7 כפות קמח מחיטה מלאה, מנופה
  • 3 כפות אבקת קקאו
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1/8 כפית מלח
  • 2 פרוסות בננה לקישוט

אופן הכנת עוגת שוקולד בספל:

1. בקערה, מערבבים יחד את מחית הבננה והשוקולד צ'יפס.

2. בקערה קטנה נפרדת, טורפים יחד את הביצה, השמן, הדבש, החלב ותמצית הווניל.

3. בקערה קטנה נוספת, מערבבים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה והמלח.

4. יוצקים את קערת החומרים הרטובים לחומרים היבשים ומערבבים יחד לבלילה חלקה.

5. משמנים 2 ספלים קטנים.

6. ממלאים כל ספל ברבע מבלילת השוקולד.

7. מחלקים את מחית הבננה בין 2 הספלים.

8. יוצקים את בלילת השוקולד הנותרת לספלים.

9. אופים במיקרוגל על חום גבוה במשך 70-80 שניות או בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 13-15 דקות ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר