ליד הקפה

מתכון לסהרונים פריכים במילוי קרם אגוזים

שבוע חדש הגיע וזו העת לעדכן את מלאי המאפים שבמקפיא. הסהרונים הללו לא רק יפים למראה וטעימים במיוחד, הם גם בריאים יותר עקב מלית האגוזים המפתיעה שבתוכם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סהרונים פריכים במילוי קרם אגוזים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
חלבי

לבצק:

  • 200 גרם מרגרינה עם מלח
  • 2.5 כוסות קמח
  • 1 כף סוכר
  • 250 גרם גבינה לבנה 9%

למילוי:

  • 100 גרם אגוזים/שקדים טחונים
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 4 כפות חלב
  • 1 כפית תמצית וניל

לקישוט:

  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

הכנת הבצק:

1. מערבבים את הגבינה, המרגרינה, 2.5 כוסות קמח וכף סוכר יחדיו בקערה, עד לקבלת עיסה אחידה.

2. מחלקים את הבצק ל-3 כדורים.

3. מרדדים כל כדור ומחלקים אותו ל-4 חלקים.

4. יוצרים משולשים בעזרת סכין.

הכנת המילוי:

1. מערבבים בסיר על אש בינונית את האגוזים הטחונים, 1.5 כוסות סוכר, 4 כפות חלב ותמצית הווניל, במשך כמה דקות.

2. ממלאים את מרכז הבצק בקרם האגוזים ומגלגלים.

3. אופים בחום של 180 מעלות במשך 20-30 דקות.

4. מפזרים אבקת סוכר מעל לפני ההגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר