ליד הקפה

מתכון לרוגלך במילוי ממרח שוקולד של דניאלה שרביט

אין תחליף לניחוח של מאפי שמרים ושוקולד קטנטנים, חמים ומהבילים, שממלא את חלל הבית. ואם על הדרך ניתן גם להעסיק את הצאצאים בהכנתם, מה טוב. שתי ציפורים במכה אחת (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
רוגלך במילוי ממרח שוקולד של דניאלה שרביט (צילום: מתוך האינסטגרם danielafooood@)
זמן הכנה120 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • ‎5 כוסות (חד פעמי לשתיה חמה) קמח
  • ‎1 שקית אבקת אפייה
  • ‎2 כפות שמרים יבשים
  • ‎1/2 כוס סוכר
  • ‎2 ביצים
  • ‎קורט מלח
  • 1 ‎כוס מים
  • ‎120 גרם מרגרינה / חמאה, מומסת
  • ממרח שוקולד השחר
  • 1 חלמון ביצה
  • שומשום

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מערבבים את כל החומרים יחדיו (למעט ממרח השוקולד) בקערת המיקסר ולשים עד לקבלת בצק אחיד.

2. נותנים לו לנוח במשך רבע שעה ושוב לשים. מתפיחים במשך שעה וחצי לפחות (אפשר גם במשך כל הלילה במקרר). מרדדים וחותכים למשולשים.

3. מורחים במרכז כל משולש את ממרח השוקולד ונותנים לרוגלך לתפוח רבע שעה נוספת.

4. מורחים מעל חלמון ביצה ושומשום ואופים כ-10 דקות, או עד להשחמה (לא יותר מדי זמן, כדי שלא יתקשו.)

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר