ליד הקפה

מתכון לעוגת וניל בחושה, רכה ומתוקה

זו העוגה הכי קלה וטעימה שהכנו אי פעם והיא נהדרת להכנה עם הילדים (ניתן גם בתבנית קאפקייקס ולצפות מעל בשוקולד מומס וסוכריות' להשלמת החוויה). הניחו אותה בתיק האוכל של הקטנים ותוכלו להיות רגועים שלפחות אותה הן יאכלו בשלמותה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
רכה ומתוקה: עוגת וניל בחושה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כוס חמאה
  • 2 ביצים גדולות
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • ½1 כוסות קמח לבן, מנופה
  •  ¾1 כפיות אבקת אפייה
  • 1/2 כוס חלב

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-175 מעלות. משמנים ומקמחים תבנית עוגה עגולה.

2. מקציפים את הסוכר והחמאה יחד. מוסיפים את הביצים - אחת בכל פעם, תוך כדי הקצפה קצרה לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה את הווניל.

3. מערבבים את הקמח ואבקת האפייה בקערה נפרדת. מוסיפים לחומרים הרטובים ומערבבים היטב. מוסיפים את החלב ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. יוצקים את הבלילה לתבנית.

4. אופים עד שהחלק העליון 'קופץ' בחזרה כשנוגעים בו קלות, 30-40 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר